Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Gražulis: Izmantojām iespējas, kuras mums deva Itālija

Latvijas vīriešu basketbola izlases spēlētāji mačā pret Itāliju izmantoja tās iespējas, ko piedāvāja pretinieku spēles stils, preses konferencē teica Latvijas izlases spēlētājs Andrejs Gražulis.

Jau ziņots, ka Latvijas vīriešu basketbola izlase ceturtdien Manilā Pasaules kausa finālturnīra pusfinālā par 5. līdz 8.vietu ar 87:82 pārspēja Itāliju un meistarsacīkstes noslēgs sestdien ar maču par piekto pozīciju.

"Bija grūta spēle otro dienu pēc kārtas. Sākām lēni, bet iedarbinājām savu mehānismu un tad arī mačs palika vieglāks. Vienkārši spēlējām savu basketbolu. Sākām spēlēt ātri, ko mēs nedarījām pirmajā ceturtdaļā, un tas mums ļoti palīdzēja. Esam priecīgi par uzvaru, kā jau parasti," uzsvēra Gražulis.

"Mēs kā komanda izmantojām tās iespējas, kuras piedāvāja Itālija. Viņi mainījās un pie manis palika mazais spēlētājs. Nav grūti iemest pret īsāku basketbolistu. Tā ir lieliska sajuta būt noderīgam komandai. Mums bija grūta spēle un arī šis mačs nebija viegls, tāpēc bija patīkami palīdzēt komandai," piebilda basketbolists.

Gražulim, kurš Itālijā spēlēs jau piekto sezonu, itāļu basketbols nav svešs, taču viņš izcēla, ka tas nedeva šim mačam kādu īpašu nozīmi.

"Tā bija vienkārši vēl viena spēle, bet mača beigās man bija atvieglojums, ka varēšu atgriezties Itālijā un man būs, ko viņiem pateikt pēc tam. Tā bija laba sajūta un būs kā ķirsītis uz tortes," viņš teica.

Latviešiem tā bija otrā spēle divās dienās, kamēr itāļiem pēc neveiksmes ceturtdaļfinālā bija arī viena brīvdiena. Gražulis atklāja, ka mača sākumā bija jūtams fizisks nogurums.

"Mentāli bijām gatavi, jo katrs gribējām atriebties par vakardienu un parādīt, ka tas mūs tik ļoti neietekmēs. Fiziski bija grūtāk, jo pirmās piecas minūtes bija grūti skriet. Viņiem bija citi ātrumi. Kad ieskrējāmies un iesilām, tad arī aizgāja spēle," viņš skaidroja.

Pasaules kausa finālturnīrs noslēgsies 10.septembrī.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

RFS futbolisti spraigā derbijā pārspēj Riga komandu

Pašreizējā Latvijas čempione RFS sestdien Tonybet futbola virslīgas pirmā apļa pēdējās, devītās kārtas mačā viesos ar rezultātu 2:1 (1:0) uzveica vicečempioni Riga un pēc uzvaras pār tiešo konkuren...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi