Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Gatavības pārbaude Rīgā

Iespēja pacīnīties par "bonusa" punktu FIBA Eirolīgas sezonas atklāšanas spēlē dota TTT Rīga basketbolistēm, kuras trešdien uzņems turnīra galveno favorītu Jekaterinburgas UGMK. Varenais Krievijas klubs gan vēl ne tuvu nav savā labākajā sastāvā, jo līderes vēl ir aizņemtas cīņā par Sieviešu Nacionālās basketbola asociācijas (WNBA) titulu. Spēle Rimi Olimpiskajā centrā trešdien sāksies pulksten 19, tās tiešraide Best4Sport TV kanālā

Amerikā vēl aizkavējušās WNBA zvaigznes Britnija Grainere, Džonkvela Džounsa, Alija Kviglija un Kortnija Vanderslūta, bet pirms došanās uz Jekaterinburgu savainojumā iedzīvojās Breana Stjuarte. UGMK gan netrūkst izcilu spēlētāju, kuru apturēšana rīdziniecēm būs ļoti problemātiska, taču pat ar Eiropas basketbola zvaigznēm Emmu Mēsemani, Mariju Vadejevu, Mariju Popovu, kā arī amerikānieti Aleksandru Bentliju sastāvā seškārtējo Eirolīgas čempioņu spēlētāju rotācija būs krietni ierobežota. 

Uz šī fona būs interesanti novērtēt krietni pamainīto TTT Rīga komandas sastāvu, kurā mainījušās visas viesspēlētājas un vairs nav atrodamas vairākas Latvijas valstsvienības spēlētājas – Karlīne Pilābere, Ilze Jākobsone, iepriekšējo sezonu Rīgā sākusī Kitija Laksa. Vietā piesaistītas spēcīgas amerikāņu aizsardzes Džasmīne Tomasa un Džada Luisa, britu uzbrucēja Šantele Hendija un lietuviešu centra spēlētāja Daugile Šarauskaite. Pašmāju spēlētāju buru joprojām gatavas stutēt Ieva Pulvere, kluba valdes priekšsēdētāja Gunta Baško, tikai uz Eirolīgas spēlēm piesaistītā Aija Klakocka, kā arī vairākas nesenās Latvijas jaunatnes izlašu līderes.

Pēc pandēmijas saraustītās iepriekšējās sezonas sieviešu Eirolīga atgriezusies pie divreiz astoņu komandu grupu turnīra, kurā Latvijas čempiones sacentīsies arī ar Spānijas Avenida, Čehijas USK, Ungārijas Szekszard, Itālijas Reyer, Francijas Montpellier, kā arī Krievijas MBA. Četras labākās komandas iekļūs ceturtdaļfinālā, bet vēl divas starptautisko sezonu varēs turpināt līmeni zemākajā Eiropas kausā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi