Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Brazīlijas basketbolisti Pasaules kausā kļūst par Latvijas izlases pretiniekiem labāko sešpadsmitniekā

Brazīlijas vīriešu basketbola izlase trešdien Džakartā svinēja uzvaru un kļuva par Latvijas valstsvienības pretinieci labāko sešpadsmitnieka kārtā.

Brazīlieši G grupas spēlē ar 89:77 (23:25, 27:21, 20:19, 19:12) pieveica Kotdivuāru.

Uzvarētājiem ar 24 punktiem, 12 rezultatīvām piespēlēm un četrām atlēkušajām bumbām izcēlās Jago Santoss, 15 punktus guva Tims Soaress, 13 - Žeoržinju de Paula, un 12 punktus un astoņas atlēkušās bumbas sakrāja Brunu Kaboklu.

Kotdivuāras izlasē pieci spēlētāji guva no desmit līdz 13 punktiem, par rezultatīvāko ar 13 punktiem un 13 atlēkušajām kļūstot Sedrikam Bā.

Šīs grupas otrajā spēlē plkst.16.30 tiksies Spānija ar Irānu.

Spānijai, kas jau nodrošinājusi vietu otrā posma L grupā, kurā no H grupas iekļuva Latvija un Kanāda, ir divas uzvaras divās spēlēs, tikpat uzvaru, bet trijās cīņās ir  Brazīlijai, bet viens panākums trijās spēlēs ir Kotdivuārai, kamēr Irāna piedzīvojusi divus zaudējumus.

Jau ziņots, ka citās otrdienas spēlēs C grupā Manilā ASV ar 110:62 sagrāva Jordāniju, un B grupā Serbija ar 115:83 pārspēja Dienvidsudānu, bet F grupā Okinavā Gruzija ar 70:59 apspēlēja Venecuēlu.

Finālturnīra 32 komandas ir sadalītas astoņās apakšgrupās. Katras grupas pirmo divu vietu ieguvējas turpinās cīņu par 1.-16.vietu, bet trešās un ceturtās vietas ieguvējas cīnīsies par 17.-32.vietu.

A, B, C un D apakšgrupas komandas cīnās Filipīnās, E un F apakšgrupas izlases spēlē Japānas pilsētā Okinavā, bet G un H apakšgrupu cīņas notiek Indonēzijas galvaspilsētā Džakartā. Labāko astoņniekā iekļuvušās izlases par medaļām spēkosies "SM Mall of Asia" arēnā Manilas ostas rajonā.

Pasaules kausa finālturnīrā tiks noskaidrotas septiņas Parīzes olimpisko spēļu turnīra dalībnieces, kā arī vēl 19 valstsvienības, kuras kopā ar piecu reģionu priekškvalifikācijas sacensību uzvarētājām nākamvasar cīnīsies par pēdējām četrām ceļazīmēm uz olimpiskajām spēlēm.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

RFS futbolisti spraigā derbijā pārspēj Riga komandu

Pašreizējā Latvijas čempione RFS sestdien Tonybet futbola virslīgas pirmā apļa pēdējās, devītās kārtas mačā viesos ar rezultātu 2:1 (1:0) uzveica vicečempioni Riga un pēc uzvaras pār tiešo konkuren...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi