Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta

TTT Rīga budžets šosezon būs trīsreiz mazāks, nekā iepriekš

Basketbola kluba TTT Rīga budžets šajā sezonā būs trīsreiz mazāks, nekā iepriekšējā, trešdien preses konferencē atklāja biedrības TTT Rīga valdes priekšsēdētājs Juris Švanders.

"TTT Rīga" 16.oktobrī sāks ceturto sezonu Baltijas Sieviešu basketbola līgas (BSBL) čempionātā, izbraukumā sacenšoties ar Viļņas "Kibirkštis" basketbolistēm.

Rīgas dome 20.jūlijā nolēma likvidēt nodibinājumu "Basketbola klubs "TTT-Rīga"" un izveidot biedrību, kas ļaus turpmāk efektīvāk nodrošināt basketbola kluba darbību.

Biedrības dibināšanas sapulce notika 9.septembrī, apstiprinot tās statūtus, ievēlot valdi un izlemjot par nepieciešamo finansējumu, kas deva iespēju klubam pieteikties dalībai Latvijas čempionātā un Baltijas līgā. 

Švanders uzsvēra, ka biedrība ir daudz efektīvāka juridiskā forma, jo, atšķirībā no nodibinājuma, tā sekmējot biedru un atbalsta piesaistīšanu. 

"Šis process ievilkās, un tā rezultātā mēs nevaram piedalīties Eirolīgā, taču esam pateicīgi pašvaldībai, bez kuras atbalsta nevarētu iztikt. Budžets ir trīsreiz mazāks, nekā iepriekšējā sezonā, taču esam gatavi šim izaicinājumam. Sezonas laikā ieskriesimies un izmantosim laiku, lai gatavotos ar augstiem mērķiem atgriezties Eirolīgā," stāstīja Švanders.

Budžets tiek plānots apmēram 300 000 eiro, taču kluba vadība rēķinās, ka tas varētu būt tikai 200 000 eiro.

"Budžeta apjoms pagaidām nav skaidri zināms, bet vēlētos, lai ar to varētu ielikt pamatus nākamajai sezonai. "Rīgas satiksme" savus 100 000 iemaksās šajā gadā, bet Rīgas dome - nākamajā gadā," atklāja Švanders.

Biedrības dibinātāji ir SIA "Rīgas satiksme" un Rīgas pašvaldība.

Pagājušajā sezonā "TTT Rīga" triumfēja ne tikai BSBL turnīrā, bet arī Latvijas Sieviešu basketbola līgā, savukārt Eirolīgā rīdzinieces sasniedza ceturtdaļfinālu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi