Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Apspēlēt pretiniekus

Futbolā pats skaistākais ir iespēja apspēlēt citus spēlētājus, uzskata 11 gadus vecais Ivans Galajevs. Viņš maijā otro gadu pēc kārtas pārstāvēja Latviju starptautiskajā projektā Football for friendship, kurā piedalījās jaunie spēlētāji no visām 211 valstīm un teritorijām, kas ietilpst Starptautiskās Futbola federāciju asociācijas (FIFA) rindās. Kādudien Ivans vēlas kļūt tikpat zināms kā Lionels Mesi, turklāt viņi abi vienā dienā svin dzimšanas dienu - tā noteikti ir laba zīme. Tālāk stāsta pats Ivans.

"Futbolā trenējos jau sešus gadus, arī mans tētis ir futbolists. Vēl esmu nodarbojies ar vingrošanu, bet futbols man patīk daudz labāk.

Spēlēju pussarga pozīcijā – savienoju uzbrucējus un aizsargus. Futbolā man visvairāk patīk apspēlēt pretiniekus. Mans mīļākais futbolists ir Lionels Mesi un viņa darbībās patīk tieši apvešanas prasmes. Man nav nekas pret, ja Mesi šovasar mainītu klubu – lai pamēģina kaut ko jaunu.

Vārtus gūstu katrā spēlē, kurā piedalos. Nākotnē vēlos kļūt par profesionālu futbolistu – kā Mesi, Kilians Mbapē un Krištianu Ronaldu. Savukārt ārpus futbola mans hobijs ir gatavot ēst.

Trenējos katru dienu. Treniņi notiek pēc skolas, tāpēc problēmu ar apvienošanu nav. Savukārt ārpus futbola treniņiem pats individuāli uzlaboju savu fizisko sagatavotību."

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zinātāji zina vislabāk

Latvijas spožākajiem prātiem sportā reizi divās nedēļās ir svētku diena, jo notiek Sporta viktorīnas spēle, kurā viņiem tiek dota iespēja pārbaudīt savas spējas un uzzināt ko jaunu. Šī gada 2. februār...

Intervijas

Vairāk Intervijas


Portrets

Vairāk Portrets


Tuvplānā

Vairāk Tuvplānā