Sastāvdaļas: 100 g žāvētu plūmju, 100 g žāvētu aprikožu, 100 g rozīņu, 50 g mandeļu, 50 g lazdu riekstu, 50 g saulespuķu sēkliņu, 50 g ķirbju sēklu, 50 g sezama sēkliņu, 180 g vājpiena biezpiena, 3 olas, 50 g sasmalcinātu pilngraudu auzu pārslu.
1. Žāvētos augļus smalki sakapā, riekstus un sēklas saberž piestā rupjos gabaliņos.
2. Visu liek bļodā, piejauc biezpienu, olas un auzu pārslas un samaisa nedaudz lipīgā masā.
3. Mērcējot rokas aukstā ūdenī, no masas saveļ mazas bumbiņas. Tās liek uz plāts, kas izklāta ar cepampapīru, un cep cepeškrāsnī, līdz bumbiņas kļūst brūnas.