Sastāvdaļas: 2 ēd. kar. olīveļļas, 3 vidēji sīpoli, sāls, 250 g kazas siera, pustējkarote maltu melno piparu, iepakojums saldētas kārtainās mīklas, 1 ēd. kar. svaiga timiāna.
1. Sīpolus sagriež ripās, timiānu sakapā. Mīklu atkausē un vienmērīgi izklāj uz ietaukotas cepamplāts.
2. Pannā lej eļļu, uz vidējas uguns apmēram 30 minūtes tajā apmaisot cep sīpolus, līdz tie karamelizējušies. Pārkaisa ar sāli un atdzesē.
3. Kazas sieru bļodā samaisa ar pipariem viendabīgā masā. Tad to pārziež kārtainajai mīklai, virsū liek saceptos sīpolus. Pārkaisa ar timiānu. Cep cepeškrāsnī pusstundu 190 grādos.