Sastāvdaļas: 400 ml ūdens, 100 g cūku pupu un 100 g zaļo zirnīšu (svaigu vai saldētu), 2 sīpolloki, 1 ēdamkarote zaļā karija pastas, 2 tējkarotes sezama eļļas, pēc garšas - sojas mērce un laima sula, sauja svaiga koriandra.
1. Katliņā ielej pusi ūdens, uzvāra, pieber zirņus, sagrieztus lociņus, karija pastu. Uzliek vāku un vāra 5-8 minūtes, līdz zirņi mīksti.
2. Otrā katliņā ielej otru pusi ūdens, kurā izvāra cūku pupas. Kad tās mīkstas, nokāš, noskalo aukstā ūdenī un izloba no miziņām. Pievieno zaļajai mērcei.
3. Mērci sablenderē. Pielej sezama eļļu, sojas mērci, laima sulu un sagrieztu koriandru un vēlreiz sablenderē.