Sastāvdaļas: pamatnei - 60 g valriekstu, 100 g dateļu bez kauliņiem, šķipsna sāls, šķipsna kanēļa; virskārtai - 145 g mērcētu Indijas riekstu, 70 g nomizotu biešu, 70 g šķidras kokosriekstu eļļas, 40 g dateļu, 2 ēd. kar. agaves sīrupa, šķipsna sāls, 1 citrona sula, 60 g ūdens.
1. Blenderī samaļ valriekstus, tad pieliek dateles, sāli, kanēli un maļ, līdz masa turas kopā. To spaidot ieklāj divās tasītēs.
2. Indijas riekstus, bietes, eļļu, dateles, agaves sīrupu, sāli un citrona sulu sablenderē, palaikam pēc vajadzības pielejot ūdeni.
3. Biešu un riekstu masu klāj virs pamatnes abās tasītēs. Patur 1-2 stundas ledusskapī, tad izņem no tasītēm un ēd.