Ja pēc to baudīšanas vēl kā pietrūkst, kā punkts uz i noderēs aizjūras mandarīnu krēms ar mūsu pašu auzu pārslu griljāžu un balto šokolādi. Labu ēstgribu, janvara dzelkstītie un ne pa jokam izsalkušie!
Cūkas stilbiņš gada sākumam
Uzmanību!
Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.
Bez nosaukuma
Divām porcijām vajadzēs: 1 cūkas stilbu, 300 g sīpolu, 80 g
ķiploku, 100 g diļļu, pētersīļu, 400 g burkānu, 2 lauru lapas,
sāli, piparus, 2 ēd. k. rozmarīna, timiāna, 2 ēd. k. medus, 2 ēd.
k. eļļas, 5 ķiploka daiviņas, 2 ēd. k. sinepju, sāli, piparu,
200 g pelēko zirņu, 200 g kūpināta bekona, 100 g
sīpolu, 500 g skābo kāpostu, 100 g kūpināta bekona, 100 g
sīpolu, 10 g tomātu pastas, cukuru, sāli, 400 g kartupeļu, 10 g
sviesta, nedaudz diļļu, sāli, piparus, 100 g grūbu, 100 g saldā
krējuma
1. Cūkas stilbu liek katlā ar garšvielām un dārzeņiem un
vāra aptuveni divas stundas, kamēr gaļa mīksta. Tad stilbu ņem no
katla ārā un apsmērē ar sablenderētiem zaļumiem, sinepēm un medu,
pievieno ķiploku un vēl 20 min. cep krāsnī 180 grādos, kamēr
veidojas zeltaina garoziņa.
2. Zirņus izmērcē un novāra
gatavus. Sagriež bekonu un sīpolus kubiņos un apcep.
3. Gatavo
kāpostus - skābos kāpostus, kūpināto bekonu, sīpolus, tomātu pastu,
cukuru, sāli, liek katlā un sautē, līdz kāposti mīksti.
4.
Kartupeļus novāra un apcep sviestā un dillēs.
5. Grūbas izmērcē
un novāra gatavas, tad pievieno saldo krējumu un vēl maigi pavāra,
līdz krējums sabiezē.
6. Visu skaisti kārto uz šķīvja un
pasniedz.
Bez nosaukuma
Četrām porcijām krēma vajadzēs: 500 g saldā krējuma, 200 g
mandarīnu sulas, 100 g cukura, 1 tējk. vaniļas cukura, 10 g
želatīna
1. Saldo krējumu ar cukuru un mandarīnu sulu uzkarsē,
tad pievieno uzbriedinātu želatīnu un ļauj nedaudz atdzist.
2.
Pamatnei vajadzēs: 3 ēd. k. auzu pārslu, 2 ēd. k. cukura, nedaudz
sviesta, 20 g baltās šokolādes
3. Auzu pārslas un cukuru
apgrauzdē sviestā, tad samaisa ar izkausētu šokolādi un liek formas
dibenā, virsū lej krēmu un liek ledusskapī sastingt.
4. Tad
sagriež gabalos, dekorē un pasniedz.
Seko mums
Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!
Ziņas e-pastā
Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!