Sastāvdaļas: 200 g vārītu biešu, 8 ēd. kar. sviesta, 70 g brūnā cukura, 70 g baltā cukura, 140 g kakao, 1,5 tējkar. vaniļas, 2 olas, 70 g miltu, 1/2 tējkar. cepamā pulvera, 1/2 tējkar. sāls, 160 g tumšās šokolādes čipsu.
1. Bietes sablendē putriņā. Kastrolī izkausē sviestu, iemaisa cukuru, pakarsē, pievieno kakao. Noņem no uguns, piejauc biešu masu. Padzesē, pieliek vaniļu.
2. Ar mikseri sakuļ olas un pakāpeniski iemaisa biešu masā. Atsevišķi sajauc miltus, cepamo pulveri, sāli, tad arī iemaisa biešu masā. Pieber šokolādes čipsus.
3. Masu liek uz plāts, kas izklāta ar cepampapīru, un cep pusstundu 180 grādu cepeškrāsnī. Ļauj pilnībā atdzist, tad sagriež.