Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Pirmdiena, 6. maijs
Didzis, Gaidis

Valsts svētkos karavīriem Afganistānā koncertēs dziedātāja Liene Šomase

Svinot valsts svētkus, dziedātāja Liene Šomase ar četriem koncertiem viesosies pie Latvijas kontingenta karavīriem Afganistānā. Koncerti tiks sniegti Meimenas, Mazarešarīfas un Farjābas bāzē, informēja Aizsardzības ministrijas preses pārstāve Dace Kundrāte.

Šomases koncertus pavadīs mūziķi - Māris Elksnis, Jānis Čubars, Mārtiņš Burkevics, Andžejs Grauds, bet koncerta programmu apskaņos skaņu operators Mareks Lācis.

"Beidzot mans sapnis ir piepildījies," atzīst Šomase par koncertēšanas iespējām Afganistānā. "Ar lielu lepnumu un īpaši veidotu koncertprogrammu došos pie mūsu karavīriem valsts svētkos un sniegšu viņiem muzikālu priekšnesumu kā latviešu, tā angļu valodā," stāsta Šomase. Dziedātāja piedāvājumu koncertēt saņēma jau pirms gada, taču tad nebija iespēju apvienot koncertus Latvijā un Afganistānā. Arī šogad, veicot aptauju, karavīri bija izteikuši vēlmi vērot tieši Šomases koncertus.

Gatavojot koncertprogrammu, dziedātāja atzīst, ka "ļoti patīkami ir jau saņemt vēstules no karavīriem sociālos tīklos, cik ļoti viņi gaida manu uzstāšanos Afganistānā".

Mūziķu viesošanās pie Latvijas karavīriem Afganistānā ir kļuvusi par tradīciju. Pagājušajā gadā par godu 4.maijam - Neatkarības deklarācijas pasludināšanas dienai - pie Latvijas karavīriem Afganistānā koncertēt devās grupa Z-Scars, savukārt pērn 18.novembrī - rokgrupa Colt. Šobrīd Afganistānā dien gandrīz 200 Latvijas kontingenta karavīru.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pirmdien daudzviet ilgstoši līs

Jaunā nedēļa sāksies ar lietainu un salīdzinoši vēsu laiku, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas