Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Uzņēmēja Stepanova sieva iegādājusies miljonu latu vērtu Aston Martin One-77

Ventspils tranzītbiznesā strādājošā uzņēmēja Oļega Stepanova sieva Viktorija iegādājusies vienu miljonu latu vērtu automašīnu Aston Martin One-77, vēsta portāls Pietiek.com. Portāls delfi.lv ziņo, ka Aston Martin One-77 izgatavots ierobežotā sērijā - pasaulē ir tikai 77 šādas automašīnas. Uz Stepanovas vārda reģistrētajam spēkratam Latvijā veikta pirmreizējā reģistrācija.

Stepanova vairākus gadus tikusi iekļauta Latvijas miljonāru sarakstos, kā arī lielāko nekustamā īpašuma darījumu veicēju vidū. Arī pašlaik uz viņas vārda reģistrēts gan ekskluzīvs dzīvoklis Rīgas klusajā centrā, gan vēl seši citi galvaspilsētas īpašumi, norāda Pietiek.com.

Iepriekš viņas veikto nekustamo īpašumu darījumu vidū lielākais bija 5134 kvadrātmetrus liela zemesgabala Rīgā, Mazajā Nometņu ielā 43, pārdošana par 4,217 miljoniem latu.

Savukārt 2010.gadā viņa par 808 000 latu 2239 kvadrātmetrus lielu Jūrmalas zemesgabalu ar dzīvojamo māju un slēgtu baseinu pārdeva ārvalstu pilsonim Aleksejam Meļņikovam.

Par viņas darbību uzņēmējdarbībā gan publiskas ziņas nav pieejamas. Izteikts minējums, ka darījumi tiek īstenoti par vīra biznesā nopelnīto naudu.

Stepanovs ir viens no tā dēvētajiem Ventspils mēra Aivara Lemberga oponentiem, kuri jau gadiem tiesājas par ietekmi ostas uzņēmumos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas