Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +6 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

TIEŠRAIDE noslēgusies: Junior Achievement Latvija jauno līderu saruna ar Luminor valdes locekli Jāni Buku

Otrdien, 5. jūnijā, portālā Diena.lv no plkst.9.20 līdz 10 tiešraidē notika Junior Achievement Latvija līderu programmas vidusskolēnu saruna ar Luminor valdes locekli un Korporatīvo klientu apkalpošanas pārvaldes vadītāju Jāni Buku par to, cik vērtīga ir uzņēmuma vai organizācijas reputācija, kā to veidot un kā reputācija var palīdzēt biznesam.

"Reputācija ir katra cilvēka visvērtīgākais īpašums. Izcila un laba reputācija paver durvis uz neierobežotām iespējām, savukārt slikta – var ļoti apgrūtināt iespējas kaut ko sasniegt," uzsver Jānis Buks, Luminor valdes loceklis, norādot, ka "mūsdienu digitālajā laikmetā ir būtiski apzināties – ja paši neveidosim savu un uzņēmumu reputāciju, to darīs mūsu vietā - ar viedokļiem, novērtējumu, pārstāstiem. Reputācija pavisam noteikti ir jaunā valūta – ienākot arvien jaunākām un ērtākām tehnoloģiju iespējām, cilvēki kļūst kūtrāki un arvien biežāk spriež par lietām, balstoties tajā, kas atrodams publiski. Tāpēc svarīgi mērķtiecīgi rūpēties gan par savu, gan uzņēmuma reputāciju – jo labāka tā būs, jo sekmīgāki būs arī biznesa rezultāti."

Sarunu organizē lielākā Latvijas izglītības organizācija Junior Achievement Latvija (JA Latvija) sadarbībā ar finanšu pakalpojumu sniedzēju Luminor. Sarunā piedalīsies 13 vidusskolas vecuma jaunieši, JA Latvija Līderu programmas dalībnieki.

JA Latvija Līderu programmu 16–20 gadīgiem jauniešiem organizē jau ceturto gadu. Latvijā unikālās izglītības programmas mērķis ir veidot jauno līderu paaudzi Latvijas konkurētspējas palielināšanai. Programmā iesaistītie mentori — Latvijā pazīstami uzņēmēji un vadītāji — mācību gada laikā ar savu pieredzi iedvesmo un iedrošina jauniešus īstenot savu līdera talantu.

JA Latvija Līderu programmu atbalsta Luminor Bank AS Latvijas filiāle, uzņēmums CleanR un Rīgas Koučinga skola.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas