Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Svētdiena, 19. maijs
Sibilla, Teika, Lita

Šonedēļ karstums lēnām samazināsies; biežāk līs

Šonedēļ Latvijā gaidāma izteiktāka rietumu gaisa plūsmu ietekme, tādēļ biežāk līs, pūtīs brāzmaināki vēji, bet karsto gaisu nomainīs mērens siltums, aģentūru LETA informēja Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrā.

Pašā nedēļas sākumā vēl varēs izjust karstumu, kad dienas laikā Latvijas teritorijas lielākajā daļā gaiss uzkarsīs līdz plus 25, plus 28 grādiem, tikai piekrastē būs vēsāks, bet jau otrdien, pastiprinoties rietumu puses vējam, Latvijas teritorijā sāks ieplūst vēsāks gaiss, līdz ar to kā naktī, tā dienā gaisa temperatūras būs zemākas.

Nedēļas beigās termometra stabiņš dienas laikā sasniegs vien plus 17, plus 21 grādu, bet naktīs - plus 11, plus 16 grādus.

Nedēļas sākumā, veidojoties atsevišķām mākoņu zonām, īslaicīgas pērkona lietusgāzes ir gaidāmas vien atsevišķos rajonos, bet jau nedēļas otrajā pusē Latviju bieži skars zema spiediena ieplakas ar atmosfēras frontēm, kas atnesīs mākoņaināku, lietaināku un vējaināku laiku.

Sinoptiķi informē, ka vakar nevienā no Latvijas daļām nekādi karstuma rekordi nav sasniegti. 8.jūlijā Latvijas karstuma rekords ir bijis plus 31 grāds, bet vakar plus 30 grādi bijuši vien Rēzeknē un Daugavpilī.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas