Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

Policija noraida pārmetumus par vardarbīgu izrēķināšanos ar jaunieti

Policija noraida pārmetumus, ka vairāki likumsargi bez jebkāda pamatojuma esot vardarbīgi izrēķinājušies ar kādu jaunieti. Svētdien, 10.janvārī, ar šādiem apvainojumiem pret policiju sociālajā tīklā Facebook vērsās kāds jaunietis. Jaunieša ieraksts, kuru iespējams izlasīt šeit, strauji guva milzīgu popularitāti - ar to ir dalījušies teju septiņi tūkstoši Facebook lietotāju.

Jaunietis ierakstā vairākus policistus apsūdz viņa piekaušanā, kā arī apgalvo, ka likumsargi viņam nozaguši naudu. Valsts policija noliedz publiski izteiktos apvainojumus un norāda - šobrīd turpinās apstākļu noskaidrošana, tāpēc nevienu nevar atzīt par vainīgu, iekams viņa vaina nav pierādīta likumā noteiktajā kārtībā.Pēc policijas rīcībā esošās informācijas pagājušā gada 11.decembrī viena no Valsts policijas ekipāžām, patrulējot Rīgas centrā, pamanīja kādu jaunieti, kurš bijis manāmā reibumā. Policijas darbinieki uzrunājuši iereibušo jauno vīrieti, taču viņš atbildējis ar necenzētām frāzēm un pārkāpis jebkādas sabiedrībā pieņemtās uzvedības normas, portālu Diena.lv informēja Valsts policijā. Jaunietis aizturēts un nogādāts policijas iecirknī, kur uzsākta administratīvā lieta par sīko huligānismu, bet vēlāk jaunais vīrietis vests alkohola pārbaudes veikšanai.Arī Alkohola un narkotiku reibuma ekspertīžu nodaļā jaunais vīrietis turpināja uzvesties neadekvāti. Jaunais vīrietis kategoriski atteicās no ekspertīzes veikšanas, tādēļ darbinieki nolēma viņu aizvest atpakaļ uz iecirkni, no kurienes viņš tiktu palaists mājās. Taču, nonākot pie policijas auto, jaunietis, pēc policijas rīcībā esošās informācijas, uzbrucis policistiem – izdarījis vairākus sitienus, trāpot gan vienam, gan otram darbiniekam.Uzreiz pēc tam, pielietojot spēku, jaunais vīrietis savaldīts un nogādāts iecirknī – nu jau kriminālprocesa uzsākšanai par iespējamu uzbrukumu valsts varas pārstāvim. Šobrīd šajā kriminālprocesā turpinās izmeklēšana, savukārt par administratīvu pārkāpumu – sīko huligānismu – jaunietim piemērots 70 eiro naudas sods.Pagājušajā nedēļā Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Iekšējās izmeklēšanas birojā no Iekšlietu ministrijas Iekšējā drošības biroja saņemts iepriekš minētā vīrieša iesniegums par iespējamiem policistu pārkāpumiem. Uzsākta dienesta pārbaude, kurā tiks izvērtēts, vai policisti saucami pie disciplināratbildības.Valsts policija noraida publiski izskanējušos pārmetumus, atgādinot, ka pašlaik turpinās gan izmeklēšana kriminālprocesā, gan dienesta pārbaude, un nevienu nevar atzīt par vainīgu, iekams viņa vaina nav pierādīta likumā noteiktajā kārtībā.

Top komentāri

Cietušais.
C
Es atpazinu tev pāridarītājus Robertu Rāviņu un Arnoldu Konovalovu, man viņi uzbruka 19.12.2015 11:00, mani pazemoja un ņirgājās, kā vēlāk paši atdzinās, viņus man uzsūtīja Ilgmārs Šmaliņš un Daina Jankovska. Ja pazīsti šīs personas zini ka tas bija pasūtījums. Auto arī labi pamanāms, jo izsists kreisais aizmugurējo durvju logs! Cilvēki uzmanieties centrā!!!!
G
G
Rodas jautājums, vai tiešām šis jaunietis stāsta patiesību, vai tas ir Feisbuka variants iegūt lētu popularitāti?Skatoties Tv, ne vienmēr rodas labs priekštats par tiem, kas sūdzas, ne vienmēr deg viena pagale, bieži deg grādīgā pagale, jo tad gribas parādīt bravūru.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas