Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Otrdien starp mākoņiem uzspīdēs saule, taču vietām arī līs

Tuvākā diennakts būs relatīvi silta, bet lietaina, tomēr otrdien starp mākoņiem arī uzspīdēs saule, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs (LVĢMC).

Naktī debesis virs Latvijas  lielākoties aizklās mākoņi, kas palaikam nesīs arī lietu. Nakts gaitā veidosies migla, kas vietām būs bieza, apgrūtinot redzamību. Pūtīs lēns līdz mērens rietumu puses vējš, un minimālā gaisa temperatūra gaidāma +1…+5 grādu robežās.

Rīgā nakts tiks aizvadīta mākoņaina, palaikam arī uzlīs. Pietuvojoties rīta stundām, iespējama miglas veidošanās. Pūtīs lēns līdz mērens rietumu puses vējš, un termometra stabiņš noslīdēs līdz +2…+3 grādiem .

Otrdien dienā brīžiem starp mākoņiem uzspīdēs saule, taču valsts austrumos palaikam gaidāms arī neliels lietus un slapjš sniegs. No rīta vēl atsevišķos rajonos būs novērojama migla. Saglabāsies lēns līdz mērens rietumu puses vējš, taču pēcpusdienā tas kļūs lēnāks. Gaisa temperatūra sasniegs +2…+7 grādus.

Rīgā otrdiena iesāksies mākoņaina, tomēr jau pēcpusdienā debesis pakāpeniski skaidrosies. Rīta stundās palaikam vēl uzlīs un būs novērojams slapjš sniegs, iespējama arī miglas veidošanās. Pūtīs lēns līdz mērens rietumu puses vējš, kas no pēcpusdienas būs lēns. Termometra stabiņš pakāpsies līdz +3…+4 grādiem, prognozē LVĢMC.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas