Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

Mēģinot piepīpēt cigareti no gāzes plīts, vīrietis iegūst smagus ķermeņa apdegumus

Kāds vīrietis vakar guvis smagus ķermeņa apdegumus, mēģinot aizdedzināt cigareti no gāzes plīts, portālam Diena.lv pastāstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Inga Vītola.

Vīrietis stiprā alkohola reibumā savā virtuvē mēģinājis aizpīpēt cigareti no gāzes plīts. Tā rezultātā viņš guvis galvas, kakla, krūškurvja augšējās daļas, plecu joslas un roku augšējo daļu termiskus apdegumus. Viņš nogādās pie apdegumu speciālistiem.

Tikmēr politraumu Rīgā guvusi 33 gadus veca sieviete, kura savas mājas garāžā iekritusi auto remontbedrē, kas bijusi aptuveni divarpus metrus dziļa. Sievietei konstatēta politrauma, tostarp smadzeņu satricinājums, vēdera iekšējo orgānu savainojums, ribu lūzumi un rokas lūzums. Sieviete nogādātā Rīgas Austrumu klīniskajā universitātes slimnīcā.

Zemgalē smagu traumu guvis 13 gadus vecs zēns, kurš nokritis pa kāpnēm, apmēram no trīs metru augstuma un atsities ar galvu pret sienu. Zēnam sākotnēji bijis samaņas zudums. Viņš nogādāts slimnīcā vidēji smagā stāvoklī ar galvas traumu. Mediķiem ir aizdomas arī par saasiņojumu galvā.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ceturtdien Latvijā vietām snigs

Turpinoties aukstam laikam, ceturtdien Latvijā iespējams snigs, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra prognoze.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas