Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Liepnieks neizslēdz iespēju pasludināt savu maksātnespēju

Portāla Puaro.lv vadītājs un bijušais Tautas partijas dibinātāja Andra Šķēles sabiedrisko attiecību kampaņu veidotājs Jurģis Liepnieks esot nonācis lielos mīnusos - "par vairākiem miljoniem" eiro, varbūt pat latu, vēsta žurnāls Ir.

Kopš šī gada sākuma J. Liepnieks vada uzņēmēja Bislana Abdulmuslimova uzņēmumu koncerna AB Holding padomi. J. Liepnieks intervijā atzīst, ka viņš esot "tipisks latviešu idiots", kurš esot aizrāvies ar nekustamo īpašumu darījumiem, kam sekojušas neveiksmes. "Principā es neizslēdzu iespēju, ka man nāksies pasludināt maksātnespēju visai drīz," pieļauj Liepnieks.

Viņš nevēlējās atklāt ne savu saistību lielumu, ne aizdevēju vārdus, ne arī tos darījumus, kuri J.Liepniekam nesuši zaudējumus. Viņš vienīgi apliecina, ka ņēmis kredītus, kuri pēc Parex bankas sadalīšanas atrodas "slikto kredītu" portfelī, ko tagad apsaimnieko banka Reverta.

J. Liepnieks nevēlas atklāt nedz pērn izveidotā portāla Puaro.lv finansējuma avotu, nedz piešķirtās naudas daudzumu, vien nosaka, ka naudas devēji neesot saistīti ar politiku. Arī portāla oficiālais īpašnieks Freedomlab saskaņā ar Lursoft datiem nav iesniedzis gada pārskatu, tāpēc finansējums paliek miglā tīts, raksta Ir.

Toties izmaiņas gada sākumā notikušas portāla īpašnieku struktūrā - Freedomlab iepriekš pilnībā piederēja J.Liepnieka dzīvesbiedrei Ilzei Elizabetei Dzerkalei, bet kopš marta beigām puse daļu pieder B.Abdulmuslimova dzīvesbiedrei Rozai Džamaldajevai.

Jau ziņots, ka B.Abdulmuslimovs, taujāts par to, kādēļ holdinga padomē notikušas pārmaiņas, sacīja, ka "Jurģis Liepnieks ir tīrradnis un es gribētu, lai tādi cilvēki vairāk pievēršas biznesam. Viņš ir smalks filozofs un Latvijā ir maz tādu cilvēku".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vai ticēt skaļiem virsrakstiem par slavenībām?

Ziņa par slavenības nāvi, aicinājums izlasīt rakstu par nepatikšanām, kas skārušas vienu vai otru sabiedrībā pazīstamu cilvēku, jau ilgstošu laiku ir neatņemama krāpniecisku kampaņu sastāvdaļa. Iemes...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas