Sākotnēji uzņēmumā ražoja tikai divas alus šķirnes - Bauskas gaišo un Bauskas tumšo, taču tagad to skaits audzis līdz sešām, stāsta kompānijas valdes loceklis Vladimirs Barskovs.
Kompānija savus ražotos dzērienus eksportē uz Lielbritāniju, Igauniju un nedaudz - uz Poliju.
SIA Bauskas alus iegulda arī attīstībā – pērn un šā gada sākumā kompānija ražošanas uzlabošanai investējusi 600 tūkstošus eiro. Šajā gadā arī plānots veikt investīcijas, bet pagaidām nav zināms to apmērs. Darbības uzlabošanai ražotnē mainītas tehnoloģiskās iekārtas, kas ļauj samazināt zudumus un nodrošināt kvalitāti. Savukārt alus ražošanas tehnoloģija gan nav mainījusies – tas nozīmē, ka alus tiek ražots aptuveni 43-45 dienas.
Bordo karotīti uzņēmums vēlas iegūt visām alus šķirnēm un iesala dzērieniem.
Galerijā augstāk skaties, kā SIA Bauskas alus tiek ražots alus!