Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Favorīti noturas aizas malā

Saint-Germain izglābj punktu Parīzē, zināmi vēl četri astotdaļfinālisti.

Izšķērdētās iespējas teju iegāza vienu no UEFA Čempionu līgas favorītiem Parīzes Saint-Germain, kas spēles kompensācijas laika astotajā minūtē strīdīgā epizodē tomēr tika pie iespējas ar 11 metru soda sitienu panākt neizšķirtu 1:1 pret Ņūkāslas United un pirms grupu turnīra pēdējās kārtas būt tikai paši no sevis atkarīgi cīņā par iekļūšanu astotdaļfinālā. "Divās spēlēs pret Parīzi parādījām, ka jebkurā dienā varam sacensties ar vislabākajiem. Par spīti savainojumiem, atbraukt šeit un izcīnīt punktu, – tas ir pozitīvi. Sarūgtinoši, bet pozitīvi," pārliecināts par izredzēm vēl pacīnīties par izkļūšanu no grupas bija Ņūkāslas United kapteinis Kīrans Tripjērs. Parīzē milzu ambīcijas lolojošie SaintGermain futbolisti līdz pat pēdējam brīdim atradās iedzinēju lomā, tomēr pieliktā laika astotajā minūtē videoatkārtojuma tiesnesis fiksēja viesu futbolista spēli ar roku soda laukumā. Kilians Mbapē ar 11 metru soda sitienu izcīnīja savai komandai tik svarīgo punktu, lai pirms pēdējās kārtas spēles Dortmundē liktenis būtu pašu parīziešu kājās.

Vietu astotdaļfinālā otrdien nodrošināja Barcelona, Borussia, Atletico un Lazio. Jau pēc izlozes par "nāves grupu" iedēvētajā F grupā mazliet negaidīti pirmie "drošībā" nokļuva Dortmundes futbolisti, kuriem 3:1 uzvara Milānā nodrošināja vismaz otro vietu.

Lai uzvarētu H grupā, Barcelona komandai savā laukumā bija jāatspēlējas 2:1 uzvarētajā spēlē pār Porto. Jau iepriekš vietu astotdaļfinālā bija nodrošinājušas Mančestras City un Leipzig komandas.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas