Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Ceturtdien iepazīstinās ar jaunajām valsts atbalsta programmām energoefektivitātes uzlabošanai uzņēmējiem un iedzīvotājiem

Attīstības finanšu institūcija "Altum" ("Altum") un Ekonomikas ministrija (EM) ceturtdien, 22.septembrī, iepazīstinās ar jaunajām valsts atbalsta programmām energoefektivitātes uzlabošanai uzņēmējiem un iedzīvotājiem, aģentūru LETA informēja "Altum" pārstāvji.

Kompānijā norāda, ka energoresursu cenas un resursu pieejamība būs lielākais izaicinājums rudenī un ziemā, un uzņēmumu konkurētspēja šādos apstākļos ir izšķiroši svarīga. Arī iedzīvotājiem ir būtiski turpināt energoefektivitātes darbus mājokļos - gan privātmājās, gan daudzdzīvokļu ēkās, jo tas ir vienīgais veids, kā ilgtermiņā pasargāt sevi no augstajām siltumenerģijas izmaksām.

Lai atbalstītu uzņēmējus un iedzīvotājus ar Eiropas Savienības (ES) Atveseļošanas un noturības fonda resursiem, ir izveidotas jaunas valsts atbalsta programmas uzņēmējiem un daudzdzīvokļu ēku iedzīvotājiem.

Ceturtdien, 22.septembrī no plkst.10 līdz 11.15 notiks tiešsaistes diskusija, kurā valsts, pašvaldību un uzņēmēju pārstāvji diskutēs par jauno atbalsta programmu iespējām un izaicinājumiem, investīciju iespējām un jautājumu, vai pašlaik ir īstais laiks jaunām investīcijām energoefektivitātes uzlabošanā. Tāpat tiks skaidrota uzņēmēju un daudzdzīvokļu māju apsaimniekotāju pieredze un gaidas.

Diskusijai tiešsaistē varēs sekot portālā "Tvnet", kā arī "Altum" un EM "Facebook" kanālos.

Diskusijas dalībnieki būs ekonomikas ministre Ilze Indriksone (NA), "Altum" valdes priekšsēdētājs Reinis Bērziņš, Liepājas izpilddirektora vietnieks īpašuma jautājumos Mārtiņš Tīdens un Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras Rūpniecības padomes loceklis, Latvijas Elektroenerģētiķu un energobūvnieku asociācijas izpilddirektors Gunārs Valdmanis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Likumprojekts ignorē vietējos uzņēmējus

Par zaļās politikas nozīmi transporta jomā un valdības līdzšinējo politiku Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Biodegvielas un bioenerģijas asociācijas (LBBA) valdes locekli Induli Stikānu .

KNAB un SAB neesot saņēmis nevienu iesniegumu no Kadžuļa

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) līdz šim nav saņēmis nevienu iesniegumu no uzņēmēja Renāra Kadžuļa vai kādas citas personas saistībā ar iespējamu 2014.gada Saeimas vēlēšanu rezultāt...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas