Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Ceļus remontē vairāk nekā 70 vietās visā Latvijā

Pēc svētku brīvdienām ir atsākušies aktīvi ceļu būvdarbi un patlaban valsts autoceļu tīklā kopumā darbi notiek vairāk nekā 70 būvobjektos, portālu Diena.lv informēja uzņēmums Latvijas Valsts ceļi.

Piektdien un sestdien Siguldā, uz Vidzemes šosejas posma, kas iet cauri pilsētai, notiks asfalta frēzēšana, tādēļ satiksme tiks organizēta pa vienu joslu ar regulētājiem. Tāpat turpinās būvdarbi uz šīs šosejas (A2) desmit kilometrus garā posmā no pagrieziena uz Langstiņiem līdz Garkalnei.

Autovadītājiem, kuri plāno braukt uz Tallinu vai no tās, joprojām jārēķinās ar papildu laiku ceļā.

Turpinās remontdarbi Tallinas šosejas (A1) posmā no Vidzemes šosejas līdz Ādažiem. Tāpat darbi notiek pirms Baltezera no Rīgas puses, uz uzbrauktuvēm no Vidzemes šosejas. Satiksme tiek organizēta pa lokāliem apvedceļiem, autovadītājus aicina pievērst uzmanību ceļa norādēm, jo intensīvas automašīnu plūsmas laikā iespējami sastrēgumi.

Notiek darbi arī šī ceļa posmā no Svētciema līdz Salacgrīvai un no Salacgrīvas līdz Igaunijas robežai, kur satiksmi regulē luksofori.

Arī Bauskas virzienā jārēķinās ar satiksmes ierobežojumiem, jo uz Bauskas šosejas (A7) turpinās remontdarbi posmā no tilta pār Ķekaviņu līdz Iecavai. Būvdarbu zonā satiksmi regulē regulētājs vai luksofors, un tas nozīmē papildu laiku ceļā.

Vidzemē ievērojami satiksmes ierobežojumi ieviesti Vecpiebalgas novadā uz ceļa Cēsis-Vecpiebalga-Madona (P30), kur satiksmi regulē septiņi luksofori. Lai šķērsotu būvdarbu zonu, ceļā jārēķinās ar papildu stundu.

Kurzemē lielākie ierobežojumi ir uz Liepājas šosejas (A9). Lai šķērsotu pašreiz aktīvās piecas būvdarbu zonas, arīdzan nepieciešama papildu stunda. Būvdarbi notiek arī uz autoceļa Liepāja-Lietuvas robeža (A11) 24 kilometrus garā posmā no Nīcas līdz Rucavai, kur satiksme tiek regulēta ar luksoforiem.

Būvdarbi turpinās arī Latgalē Rēzeknes, Krāslavas un Daugavpils apkārtnē, kopumā sešos objektos uz valsts galvenajiem ceļiem. Rēzeknes apkārtnē no pilsētas robežas līdz apvedceļa aplim jārēķinās ar papildu desmit minūtēm, no Viļāniem līdz Rēzeknei remontposmu var šķērsot 20 minūtēs, un arī Ludzas virzienā posmā no Greiškāniem līdz dzelzceļa pārbrauktuvei jārēķinās ar papildu 20 minūtēm.

Savukārt uz autoceļa Rēzekne-Daugavpils (A13) darbi noris posmā no Špoģiem līdz Daugavpilij, tur satiksme tiek regulēta ar desmit luksoforiem un ceļā jāpavada aptuveni papildu viena stunda. Uz šī paša ceļa Lietuvas pierobežā notiek Lauceses tilta rekonstrukcija, kur arī satiksme tiek regulēta ar luksoforu.

Aktuālā informācija par satiksmi valsts autoceļu tīklā un uzziņas pieejamas pa diennakts bezmaksas tālruni 80005555, mājaslapā www.lvceli.lv, kā arī lietotnē Waze.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas