Laika ziņas
Šodien
Migla
Rīgā 0 °C
Migla
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Biedrību Zemnieku saeima arī turpmāk vadīs Juris Lazdiņš

Biedrību Zemnieku saeima arī turpmāk vadīs Juris Lazdiņš, piektdien lēma Zemnieku saeima ikgadējā kongresā.

Piektdien Zemnieku saeimas ikgadējā kongresā tika lemts par biedrības valdes priekšsēdētāja amatu un valdes sastāvu turpmākajiem diviem gadiem. No 141 derīgās balsojuma anketas izriet, ka par Zemnieku saeima valdes priekšsēdētāju atkārtoti ievēlēts līdzšinējais priekšsēdētājs Juris Lazdiņš.

Tāpat atkārtoti ievēlēti vairāki valdes locekļi, tostarp Mareks Bērziņš, Maira Dzelzkalēja-Burmistre, Mārtiņš Trons, Kaspars Ādams un Edgars Putra. Savukārt valdes jaunievēlētie pārstāvji ir Elīza Ilze Malceniece, Mārtiņš Flaksis un Linards Selivanovičš.

Līdztekus par biedrības valdes kandidātu ievēlēts Aivis Aizsilnieks un Gints Gžibovskis.

Jau ziņots, ka piektdien tiešsaistē notika biedrības Zemnieku saeima valdes un valdes priekšsēdētāja vēlēšanas.

Līdz šim biedrības valdi deviņu locekļu sastāvā pārstāvēja Arnolds Jātnieks, Kaspars Ādams, Edgars Putra, Mareks Bērziņš, Mārtiņš Trons un Edīte Strazdiņa. Līdztekus valdes priekšsēdētājs bija Juris Lazdiņš, savukārt viņa vietnieki bija Juris Cīrulis un Maira Dzelzkalēja-Burmistre.

Zemnieku saeima ir lauksaimnieku organizācija, kas dibināta 1999.gadā. Biedrības pamatdarbība ir biedru interešu pārstāvēšana, lauksaimniekiem labvēlīgas politikas veidošana, biedru informēšana un izglītošana.

Zemnieku saeimas biedri ir gandrīz 900 mazas un lielas saimniecības no visas Latvijas. Biedrības biedri apsaimnieko vairāk nekā 500 000 hektāru lauksaimniecībā izmantojamās zemes un saimniecībās nodrošina darbu vairāk nekā 4000 darbinieku.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Likumprojekts ignorē vietējos uzņēmējus

Par zaļās politikas nozīmi transporta jomā un valdības līdzšinējo politiku Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Biodegvielas un bioenerģijas asociācijas (LBBA) valdes locekli Induli Stikānu .

KNAB un SAB neesot saņēmis nevienu iesniegumu no Kadžuļa

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) līdz šim nav saņēmis nevienu iesniegumu no uzņēmēja Renāra Kadžuļa vai kādas citas personas saistībā ar iespējamu 2014.gada Saeimas vēlēšanu rezultāt...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas