Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +20 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

Bērziņš Sočos piedalīsies arī Putina rīkotajā pieņemšanā

Valsts prezidents Andris Bērziņš, apmeklējot Soču olimpiskās spēles, piedalīsies arī Krievijas prezidenta Vladimira Putina rīkotajā pieņemšanā valstu vadītājiem. Tāpat bez olimpisko spēļu atklāšanas ceremonijas apmeklēšanas prezidents piedalīsies Starptautiskās Olimpiskās komitejas prezidenta Tomasa Baha rīkotās vakariņās.

Nākamnedēļ prezidents tiksies arī ar Latvijas vēstnieci Krievijā Astru Kurmi. Prezidenta preses sekretāre Līga Krapāne portālam Diena.lv norādīja, ka tikšanās ar vēstnieci saistīta ar prezidenta dalību olimpisko spēļu atklašanas pasākumos Sočos.

Liela vērība tiks pievērsta Latvijas sportistu startiem olimpiādē. No 6. līdz 10.februārim prezidents izmantos iespēju vērot Latvijas sportistu dalību sacensībās kamaniņu sportā un biatlonā, tiksies ar Latvijas sportistiem olimpiskajos ciematos un piedalīsies Latvijas mājas atklāšanā.

Valsts prezidents šonedēļ tikšanās laikā ar Latvijas Olimpiskās komitejas prezidentu Aldoni Vrubļevski un ģenerālsekretāru Žoržu Tikmeru atzina, ka Latvijas komanda šīm spēlēm ir izcila, vienlaikus uzsverot, ka morāls un emocionāls atbalsts sportistiem ir vienlīdz nozīmīgs ar fiziskās sagatavotības līmeni.

"Dodoties uz spēlēm un uzrunājot sportistus vēl pirms izlidošanas uz Sočiem, es noteikti aicināšu visus sporta līdzjutējus turēt īkšķus par viņiem arī tepat - Latvijā," teica Valsts prezidents.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas