Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Baltkrievijas demokrātiskās kustības līdere Cihanouska darba vizītē apmeklēs Latviju

Baltkrievijas demokrātiskās kustības līdere Svjatlana Cihanouska šodien un otrdien, 28.novembrī, darba vizītē apmeklēs Latviju, lai vērstu uzmanību uz pieaugošajām Aleksandra Lukašenko režīma represijām un pārrunātu iespējas Baltkrievijas demokrātiskās kustības turpmākam atbalstam, aģentūru LETA informēja Ārlietu ministrijā (ĀM).

Vizītes laikā Cihanouska tiksies ar Latvijas augstākajām amatpersonām - Valsts prezidentu Edgaru Rinkēviču, Saeimas priekšsēdētāju Daigu Mieriņu (ZZS), Ministru prezidenti Eviku Siliņu (JV), kā arī Iekšlietu ministrijas valsts sekretāru Dmitriju Trofimovu, Rīgas domes priekšsēdētāju Vilni Ķirsi (JV) un Ārlietu ministrijas valsts sekretāru Andri Pelšu.

Vizītes laikā arī plānota Cihanovskas dalība Krievijas un Austrumeiropas reģionālo direktoru sanāksmē ĀM, kur piedalīsies pārstāvji no Čehijas, Dānijas, Igaunijas, Lielbritānijas, Lietuvas, Nīderlandes, Polijas, Rumānijas, Somijas un Zviedrijas Ārlietu ministrijām.

Svinīgā ceremonijā Latvijas Nacionālajā bibliotēkā Cihanouska pasniegs dāvinājumu Tautas grāmatu plauktam. Tāpat Cihanouskai paredzētas intervijas vairākiem Latvijas masu mediju pārstāvjiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas