Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Svētdiena, 12. maijs
Valija, Ina, Ināra, Inārs

Baltijas valstis esot modeļu lielvalstis

Baltijas valstis, Dānija un Islande ierindojas pirmajās vietās pasaulē, rēķinot pēc modeļu skaita uz vienu miljonu iedzīvotāju, vēstīts ASV televīzijas kanālā PBS demonstrētajā dokumentālajā filmā _Girl Model._Saskaņā ar filmas veidotāju apkopoto informāciju Igaunijā ir 73,88 modeles uz miljonu iedzīvotāju, Igaunijai ierindojoties pirmajā vietā pasaulē.

Otrajā vietā ierindota Islande ar 62,7 modelēm uz miljonu iedzīvotāju, bet trešo vietu ieņem Lietuva ar 38,09 modelēm.Latvija ar 31,08 modelēm uz miljonu iedzīvotāju ierindota piektajā vietā, atpaliekot arī no Dānijas, kur uz miljonu iedzīvotāju ir 34,45 modeles.Igaunijā filmas veidotāji saskaitījuši 99 modeles, Islandē - 20, Lietuvā - 122, Dānijā - 192, bet Latvijā - 69.Pirmajā desmitniekā pēc modeļu skaita uz miljonu iedzīvotāju ierindojās arī Zviedrija, Nīderlande, Slovākija, Norvēģija un Čehija.Savukārt pēc modeļu kopējā skaita pasaulē pirmajās vietās_ Girl Model _ierindo ASV, Brazīliju un Krieviju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vai karsējamā tabaka izspiedīs cigaretes?

Tabakas lietošanai ir tūkstošiem gadu sena vēsture. Neskatoties uz to, ka smēķēšanas kaitīgā ietekme ir vispārzināma, daudzi joprojām turpina smēķēt – pasaulē ir vairāk nekā miljards dažādu tabak...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas