Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Atvērta pieteikšanās komunikācijas nozares konkursā Mi:t&Links. Baltic Communication Awards 2022

Ir atvērta pieteikšanās vērienīgajā komunikācijas nozares konkursā “Mi:t&Links. Baltic Communication Awards 2022”, ko organizē “Latvijas komunikācijas asociācija” (LaKA). LaKA aicina valsts, privātā un nevalstiskā sektora komunikācijas profesionāļus pieteikt savus spilgtākos un rezultatīvākos darbus 2021. gadā.

“Mi:t&Links. Baltic Communication Awards” ir Baltijas komunikāciju nozares gada galvenais notikums un ar šādu nosaukumu tas norisinās jau astoto gadu. Organizējot komunikācijas darbu konkursu, nozare iestājas par labākiem standartiem, jo tā ir iespēja ne vien iegūt novērtējumu, bet arī sekot labāko sniegumam soli pa solim no priekšizpētes, stratēģijas, īstenošanas metodēm līdz sasniegtajiem rezultātiem. Starptautiskā konkursa žūrija vairākkārt ir akcentējusi augstos kvalitātes rādītājus Baltijas reģionā, kas daļēji ir arī konkursa sasniegums. 

“Konkursa mērķis ir izcelt gada izcilākos komunikācijas darbus un paaugstināt nozares standartus  mācoties vienam no otra. Tāpēc ik gadus cenšamies pielāgot konkursa kategorijas tam, kas ir aktuāls sabiedrībā un nozarē. Šogad ieviesām divas jaunas kategorijas – “Storytelling” un “Covid-19 Communication”,” skaidro Antra Bork-Ržečicka, LaKA padomes locekle un konkursa organizatore.

 “Storytelling” ir pilnīgi jauna kategorija, taču tā, mūsuprāt, izceļ komunikācijas lomu. Proti, tā ir zīmola vai organizācijas prasme izmantot stāstu un stāstījumu, lai sasniegtu savus mērķus – veidot tēlu, stiprināt atpazīstamību, vairot lojalitāti un uzticību vai skaidrot organizācijas darbību utt.. Turklāt stāsts var būt īss, spilgts brīdis vai ilgākā laikā īstenots, balstīts ilgtermiņa stratēģijā. Uzskatāmi vārda spēku varam novērtēt, kad viens neveikls izteiciens sagrauj gadiem veidotu reputāciju un otrādi – īstie vārdi īstajā laikā maina procesu ritējumu,” piebilst Bork-Ržečicka. 

Savukārt “Covid-19 Communication” apvieno pērn divas atsevišķās kategorijas “C19State” un “C19Business”. Šogad aicinām komunikācijas profesionāļus no privātā sektora un valsts sektora kampaņas, kas saistītas ar kovidu, iesniegt šajā vienotajā kategorijā. 

Šogad kopumā konkursā speciālisti varēs pieteikt savus darbus 18 kategorijās. Plašāk ar kategorijām var iepazīties konkursa tīmekļa vietnē https://miitandlinks.com/en/categories. 

Visus pieteikumus vērtēs starptautiska, neatkarīga žūrija, kas katrā kategorijā atlasīs četrus labākos darbus, kurus to autori varēs prezentēt žūrijai 2022. gada 18. martā un ko ikvienam interesentam būs iespēja skatīties tiešsaistē. Konkursa “Mi:t&Links. Baltic Communication Awards 2022” uzvarētāji tiks paziņoti 18. martā pēc visu dalībnieku prezentācijām. 

Aizvadītājā gadā konkursā tikta saņemti 175 darbi no trīs valstīm, kas ir par 12% vairāk nekā gadu iepriekš. Visvairāk darbu tika iesniegts sociālo kampaņu kategorijā, ilgtspējīgās un sociālās atbildības kategorijā, kā arī publiskā sektora un C19 privātā sektora kategorijās. Latvijas gada aģentūras balvu un galveno balvu “Grand Prix” ieguva komunikācijas aģentūra "Golin Riga", saņemot desmit balvas astoņās konkursa kategorijās. Lietuvā gada balvu ieguva aģentūra HAVAS CREATIVE.

pari

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas