Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +14 °C
Viegls lietus
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Atkritumu poligonā Ķīvītes Grobiņas pagastā atrasts jaundzimušā līķis

Ceturtdien Dienvidkurzemes novadā, Grobiņas pagastā atkritumu poligonā Ķīvītes atrasts jaundzimušā līķis, informēja Valsts policijas pārstāve Madara Šeršņova.

Šodien Valsts policijā saņemta informācija, ka Dienvidkurzemes novada Grobiņas pagastā atkritumu poligonā, iespējams, atrasts zīdaiņa līķis.

Valsts policija ieradās notikuma vietā un informācija apstiprinājās - atkritumu šķirošanas punktā atrasts jaundzimušas meitenes līķis.

Valsts policijā par notikušo ir sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 13.nodaļas "Noziegumi pret personas veselību" un tiks nozīmētas ekspertīzes, lai noteiktu jaundzimušā nāves iemeslu.

Kriminālprocesā turpinās pirmstiesas izmeklēšana.

Kā aģentūru LETA informēja SIA "Eco Baltia vide" sabiedrisko attiecību projektu vadītāja Alise Zvaigzne, šodien ap plkst.11 šķirošanas rūpnīcā "Skudras" uz otrreizējo materiālu šķirošanas līnijas uzņēmuma darbinieki, kuri nodrošina manuālu šķirošanas procesu, atrada mazuļa ķermeni. Nekavējoties tika apturēta rūpnīcas darbība un izsaukta Valsts policija. Tālākais process nodots policijas rīcībā.

"Tā kā rūpnīcā šķirotie atkritumi nonāk no vairākiem Kurzemes reģioniem, nevaram spriest par to sākotnējo lokāciju. Šķirošanas rūpnīcā "Skudras" tiek veikta visu reģionā savākto atkritumu šķirošana pirms to noglabāšanas poligonā. Ņemot vērā izmeklēšanas procesu, plašāku informāciju par konkrēto situāciju pagaidām komentēt nevaram," norāda Zvaigzne.

Uzņēmuma darbinieki, kuri bija liecinieki šai situācijai, vadoties pēc pašsajūtas, tika aicināti doties mājās vai pieteikt brīvas tuvākās dienas, kā arī pēc nepieciešamības viņiem tiks nodrošināta psiholoģiskā palīdzība, norādīja Zvaigzne.

pievienotas pēdējās trīs rindkopas

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas