Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Hospiss LV saņem vienu no lielākajiem ziedojumiem - akcija Galds savējiem turpinās

Paliatīvās aprūpes pakalpojumu atbalsta organizācija Hospiss LV saņēmusi 15 000 eiro lielu mērķa ziedojumu no aptieku uzņēmuma "Mēness aptieka" akcijai Galds savējiem.

Šī gada martā Hospiss LV uzsāka akciju Galds savējiem, kuras ietvaros Covid-19 pandēmijas izraisītajos ārkārtējos apstākļos nodrošināja maltītes medicīnas personālam, kuri veic savus darba pienākumus. Ar 2.novembri akcija ir atsākta.

Ilze Zosule, Hospiss LV valdes locekle, atzīmē: "Ir ļoti svarīgi mazināt kontaktu skaitu mediķu vidū. Tas ir būtisks solis pandēmijas ierobežošanā un veselības aprūpes darbinieku aizsardzībā, nodrošinot šajā sarežģītajā situācijā kvalitatīvus un pilnvērtīgus veselības pakalpojumus. Esam pateicīgi par Mēness aptiekas ieguldījumu, bez kura šāda apjoma atbalsts ārstiem būtu neiespējams!”

Saņemot Mēness aptiekas ziedojumu, Hospiss LV šajā akcijas posmā nodrošinās papildu 80 maltītes dienā. Maltītes būs pieejamas mediķiem ne tikai Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcā, bet arī Paula Stradiņa klīniskās universitātes slimnīcas Covid-19 nodaļā.

Nodibinājums Hospiss LV ir sabiedriska organizācija, kas Covid-19 laikā uzsāka kampaņu Galds savējiem ar mērķi līdz valstī izsludinātās ārkārtējās situācijas beigām sniegt atbalstu Covid-19 krīzes novēršanā iesaistītiem medicīnas darbiniekiem, katru dienu tos nodrošinot ar siltu maltīti.

Nodibinājuma nākotnes mērķis ir mājas aprūpes komandas izveide, bezmaksas aprūpes nodrošināšana neārstējamiem pacientiem, kā arī stacionāra izveide un vadošo Latvijas speciālistu izstrādātas un īstenotas brīvprātīgo apmācības programmas neārstējami slimo pacientu aprūpei.

Līdz šim Hospiss LV projektos Galds savējiem, Brīvprātīgo apmācība, Svētku galds, Piepildīta vēlēšanās, Mājas aprūpe un Hospiss stacionārs kopā ieguldīti vairāk nekā 250 000 eiro.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

KNAB un SAB neesot saņēmis nevienu iesniegumu no Kadžuļa

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) līdz šim nav saņēmis nevienu iesniegumu no uzņēmēja Renāra Kadžuļa vai kādas citas personas saistībā ar iespējamu 2014.gada Saeimas vēlēšanu rezultāt...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas