Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

42 zviedru ārsti saindējušies ar ēdienu Jūrmalas viesnīcā

Aizvadītajās brīvdienās darba vizītes laikā Jūrmalā ar ēdienu saindējušies 42 medicīnas darbinieki no Zviedrijas. Negadījums noticis četrzvaigžņu viesnīcā Jūrmala Spa Hotel, vēsta zviedru portāls Aftonbladet.se.

Šajā pasākumā piedalījās kopumā 107 zviedru rentgena ārsti un citi medicīnas darbinieki no vadošā  ziemeļvalstu privātā medicīnas aprūpes uzņēmuma Alers. Cilvēki bija ieradušies komandas saliedēšanas ceļojumā, savā blogā raksta žurnāliste Sandra Veinberga.

"Restorāns piedāvājis divus vakariņu ēdienus – vistu un zivi. 42 cilvēki izvēlējās sviesta zivi un par to  sāka nožēlot jau ceļā no restorāna uz numuriņiem, kad viņiem palika slikti un sākās vemšana, ģībšana un citi saindēšanās simptomi", raksta Veinberga.

Pasākuma dalībnieks Larss Ahlanders portālam Aftonbladet atklāj, ka viesnīcā izskatījies kā neatliekamās palīdzības dienesta telpās. "Mums palaimējās, ka bijām kopā vienuviet un varējām viens otram palīdzēt. Daži mēģināja nokļūt savos viesnīcas numuriņos, bet pa ceļam zaudēja samaņu".

Rezultātā 42 cilvēki nogādāti slimnīcā Rīgā, bet jau nākamajā dienā izrakstīti un varējuši ar lidmašīnu doties atpakaļ uz Zviedriju. "Pagājušas nedēļas nogale bija paredzēta kā komandas saliedēšanas pasākums un nevienu citu tik  komandu saliedējošu notikumu nemaz nevar iedomāties, zviedru presē atzīst Larss Ahlanders".

 


 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nākamajā nedēļā iespējamas salnas

Nedēļas nogalē naktis kļūs vēsākas, gaisam nākamās nedēļas tumšajā laikā atdziestot līdz pat nullei grādu, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu prognozes.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas