Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Svētdiena, 19. maijs
Sibilla, Teika, Lita

Straujuma: Francijā notikušais mainīs to, kā izskatās Eiropa

Terora akti Francijā noteikti mainīs to, kā izskatīsies Eiropa, intervijā _Latvijas Radio _sacīja Ministru prezidente Laimdota Straujuma (Vienotība).

"Es nevaru apgalvot, ka Šengenas zona noteikti izjuks, bet tai ir zināms apdraudējums. Drošības pasākumi būs noteikti jāievēro," uzsvēra premjere.

Arī viņa apliecināja, ka šobrīd terorisma draudu līmenis Latvijā nav paaugstinājies, drošības dienesti nepārtraukti seko līdzi situācijas attīstībai Francijā. Šobrīd neesot pamata sasaukt Krīzes vadības padomes sēdi. Premjere arī minēja, ka visu Eiropas valstu drošības dienesti savā starpā sazinās.

Kā ziņots, koordinētās apšaudēs un sprādzienos Parīzē piektdienas vakarā nogalināti vismaz 128 cilvēki, bet vēl vairāk nekā 200 guvuši ievainojumus, vēsta Francijas mediji.

Uzbrukumi notikuši sešās dažādās Parīzes vietās.

Ārlietu ministrija (ĀM) naktī saņēmusi daudzus zvanus no iedzīvotājiem, kas uztraukušies par saviem tuviniekiem, tomēr ministrijai nav informācijas par bojāgājušajiem vai cietušajiem no Latvijas, aģentūra LETA uzzināja Ārlietu ministrijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē