Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +14 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 19. maijs
Sibilla, Teika, Lita

Straujuma: Cīņai pret spaisa izplatību jābūt Valsts policijas prioritātei

Ministru prezidente Laimdota Straujuma (Vienotība) aicina Valsts policiju par sava darba prioritāti pašlaik noteikt cīņu pret apreibinošo augu maisījumu jeb tā sauktā "spaisa" izplatību, portālu Diena.lv informēja Valsts kancelejā.

Šāds uzdevums premjeres rezolūcijas veidā piektdien, 11.aprīlī, nosūtīts iekšlietu ministram Rihardam Kozlovskim (Reformu partija).

Vienlaikus rezolūcijā Ministru prezidente Straujuma aicina Valsts policiju sagatavot informāciju par tās paveikto kopš brīža, kad spēkā stājās grozījumi Krimināllikumā. Izmaiņas likumā paredz noteikt atbildību par jaunas psihoaktīvas vielas neatļautu izgatavošanu un realizāciju. Ieviesta arī kriminālatbildība personām, kas turpina pārdot "spaisus", ja to apritei piemērots pagaidu aizliegums. 

Valsts policijai būs jāiesniedz arī priekšlikumi par turpmāk plānotajiem šī maisījuma izplatību ierobežojošiem pasākumiem.Iepriekš minētā informācija tiks izskatīta nākamajā ceturtdienā, 17.aprīlī, plānotajā Narkotiku kontroles un narkomānijas ierobežošanas koordinācijas padomes sēdē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē