Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

Latkovskis: Rezultāti ir labāki, bet vēl jāmaina taktika

Pārmaiņas pēc "Vladimira Vaškeviča aiziešanas" ir pozitīvas, lai gan rezultātus varēs redzēt tikai pēc laika, norāda Saeimas Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijas priekšsēdētājs Ainars Latkovskis (Vienotība).

"15. februārī tieši tiks stāstīts par to plašāk, tad arī varēšu pateikt, kas tieši ir uzlabojies un mainījies. Arī laikā, kad vēl bija Vaškevičs, regulāri ziņoja par aizturētiem cigarešu miljoniem, bet ne jau to noķeršana un konfiscēšana dod kādu labumu - aiz viņiem stāv organizātas ķēdes," norāda A. Latkovskis.

Pēc deputāta domām, jāmaina tiesībsargājošo iestāžu strādājošo uztvere no koncentrēšanās uz aizturētajām precēm tieši uz organizēto ņoziedzīgo ķēžu likvidēšanu.

Viņš norāda, ka tieši organizēto grupu noķeršana ir vissvarīgākā, taču šajā ziņā rezultātu vēl nav daudz. "Tie rezultāti, kas nonākuši pie manis, ir labi, bet kopainu redzēsim 15. februārī."

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Drošība, vide, tehnoloģijas

Latvijā 9. maijā tiek svinēta Eiropas diena. 1950. gadā šajā datumā Francijas toreizējais ārlietu ministrs Robērs Šūmanis nāca klajā ar deklarāciju par nāciju sadarbību, ko mūsdienās simboli...

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē