Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Itālijas vēstnieka replika pēc Dienas publikācijas par Expo 2015

Sakarā ar ekonomikas ministres Danas Reiznieces-Ozolas kundzes, kurai es lūdzu mani pieņemt, aizņemtību, ceturtdien, 15.janvārī, mani pieņēma minētās ministrijas valsts sekretārs, kuram es izteicu lielu nožēlu, ar kādu mūsu valdība uzņemtu Latvijas eventuālo atteikšanos vispār piedalīties Expo Milano 2015, ņemot vērā arī Latvijas kā Eiropadomes prezidējošās valsts tagadējo lomu.

Turklāt nekad, es atkārtoju, nekad es neizteicu nekāda veida brīdinājumus vai komentārus par sekām ministres kundzes karjerai.Laikraksta Diena publikācijā Expo vietā prokuratūra? pirmdien minēts, ka Itālijas vēstnieks Latvijā Džovanno Polici bijis vizītē Ekonomikas ministrijā, un, lai gan amatpersonas nekomentē detaļas, neoficiāli tiek apstiprināts, ka "saruna nav bijusi diplomātiska". Polici esot bijis tik temperamentīgs, ka, bakstot ar pirkstu līdzpaņemtajās izdrukās ar ekonomikas ministres bildi, netieši brīdinājis par sekām "šīs sievietes" karjerai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Mums jau 34 gadus atkal ir neatkarīga valsts

Par latviešu mentalitāti, politisko pusaudzību, neesošo politisko krīzi, Krievijas gaidāmo sabrukumu un 30 gadiem, kas nav palaisti vējā, 4. maija priekšvakarā ar bijušo Augstākās Padomes depu...

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē