Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Latvenergo pateicas KP par atklāto karteli

"AS Latvenergo savās iepirkuma procedūrās rūpīgi vērtē pretendentu iesniegtos pieteikumus un to saturu uz jebkuru konkursu. Tādējādi esam gandarīti, ka Konkurences padome (KP) pēc Latvenergo iesnieguma ir atklājusi pārkāpumu uzņēmuma organizētajā sarunu procedūrā Patvertnes demontāža Koka balstu ražotnē," informējis uzņēmuma komunikācijas direktors Andris Siksnis.  

Portāls Diena.lv jau vēstīja, ka KP atklājusi karteli Latvenergo demontāžas darbu iepirkumā.

Siksnis skaidroja, ka jau vērtējot saņemtos piedāvājumus Latvenergo izsludinātā iepirkumā, iepirkumu komisijai radās aizdomas par pretendentu savstarpēju vienošanos. Tādēļ, lai pārbaudītu, vai aizliegtas vienošanās pārkāpums ir noticis, Latvenergo vērsās Konkurences padomē, kurai ar likumu ir noteikta kompetence šādu jautājumu izvērtēšanā. "Atbalstām Konkurences padomes aktivitāti šī un citu līdzīgu gadījumu izvērtēšanā, jo tas ir viens no instrumentiem godīgas biznesa vides veicināšanā," norādījis uzņēmuma pārstāvis. 

"Vēlamies uzsvērt, ka principi, ko Latvenergo savā darbībā ievēro, ir godīga attieksme, interešu konflikta situāciju aizliegums, krāpšanas un korupcijas aizliegums. Latvenergo arī līgumpartnerus aicina ievērot līdzvērtīgus ētikas principus un balstīt savstarpējo sadarbību uz godprātīgiem biznesa sadarbības principiem," skaidroja Siksnis. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē