Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Seniorus aicina uz bezmaksas vingrošanas nodarbībām Grīziņkalnā

Sestdien, 15.jūnijā no plkst.11 līdz 12 Grīziņkalna skeitparkā uz otro bezmaksas vingrošanas nodarbību aicināts ikviens vecākā gadagājuma rīdzinieks. Nodarbību programmas Ghetto Cares ietvaros senioriem vadīs fitnesa instruktore Ilze Audzeviča, informē Ghetto Games.Pirmā nodarbība vecākā gadagājuma rīdziniekiem notika jau maija nogalē.

Neraugoties uz sliktiem laikapstākļiem, izkustēties un izdejoties mūzikas ritmos bija ieradušās desmit dāmas - Latvijas sieviešu invalīdu asociācijas „Aspazija“ pārstāves un Grīziņkalna apkaimes iedzīvotājas. „Biju pārsteigta par dāmu atsaucību, jo ārā lija lietus un bija auksts. Lai gan vairākām dāmām bija nopietnas veselības problēmas, viņas aktīvi piedalījās nodarbībā un arī dejoja – tas man bija liels pārsteigums. Pēcāk viņas man atzina, ka jūtas daudz spirgtākas un enerģiskākas,“ atklāja nodarbību vadītāja I.Audzeviča. Viņa sestdien uz nodarbību visus interesentus – ne tikai dāmas, bet arī kungus - aicina ierasties ērtā apģērbā un sporta apavos. Šosezon tiks rīkota vēl trešā nodarbība senioriem – 27.jūlijā no plkst.11.00 līdz 12.00. Nodarbības notiek ielu kultūras un sporta kustības „Ghetto Family“ rīkotās programmas „Ghetto Cares“ paspārnē. Šovasar regulāras bezmaksas nodarbības ik dienu Grīziņkalna skeitparkā tiek nodrošinātas arī skolēniem un studentiem. Sadarbībā ar Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta pārvaldi no jūnija sākuma jaunieši var apgūt ielu vingrošanu, ielu dejas, aerobiku, ielu basketbolu un florbolu. Savu darbu Grīziņkalnā sācis arī sporta preču apmaiņas punkts „Ghetto SWEP“ – tajā savus sporta tērpus un apavus, kas, iespējams, kļuvuši par mazu, var nodot aktīvā dzīvesveida piekritēji. Savukārt sporta ekipējumu bez maksas var saņemt tie, kuriem dažādu iemeslu dēļ nav iespēju iegādāties to pašiem.„Ghetto Family“, organizējot sacensības „Ghetto Games”, piecu gadu laikā kļuvusi par nozīmīgāko jauniešu kustību valstī un sportiskās aktivitātēs iesaistījusi ap 50 000 sekotāju. „Ghetto Games” mērķis ir palīdzēt jauniešiem pilnveidot sevi, sniedzot iespēju pozitīvā vidē sportot un lietderīgi pavadīt brīvo laiku, attīstīt talantus un iesaistīties brīvprātīgajā darbā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vēl viens vaibsts televīzijas portretā

Par publisko skandālu saistībā ar Latvijas Televīzijas lēmumu rīkot EP priekšvēlēšanu diskusijas krievu valodā Guntars Gūte sarunājas ar politologu Jāni Ikstenu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas