Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 13. maijs
Ira, Iraīda, Irēna, Irina

Rīgas satiksme atteiksies no Latvijas Krājbankas

Pašvaldības SIA _Rīgas satiksme _atteiksies no _Latvijas__ Krājbankas _pakalpojumiem un otrdien jau sāktas sarunas ar citām bankām par elektronisko norēķinu pārņemšanu, lai atjaunotu iespēju iegādāties e-talonu ar bankas norēķinu karti, aģentūrai LETA pastāstīja uzņēmuma pārstāvis Viktors Zaķis.

"Mēs nevaram pieļaut situāciju, ka mūsu klienti nevar iegādāties biļetes, tāpēc esam raduši risinājumu - ir sāktas aktīvas sarunas ar citu banku, kas tuvākajā laikā pārņems šīs funkcijas," teica Zaķis. Atkarībā no tā, kā veiksies sarunas, līgums ar citu banku varētu tikt noslēgts pat šodienas laikā, taču var gadīties, ka tas prasīs arī nedēļu.

Kā ziņots, Latvijas Krājbankas darbības apturēšanas dēļ e-talonu ar bankas norēķinu karti nav iespējams iegādāties biļešu automātos, Rīgas satiksmes klientu apkalpošanas centros un galapunktos, kā arī interneta veikalos. Šajās vietās par biļeti iespējams norēķināties tikai ar skaidru naudu.

Zaķis uzsvēra, ka visās citās tirdzniecības vietās - Latvijas Pasta Rīgas nodaļās, Narvesen, Plus Punkta, Preses apvienības tirdzniecības vietās, atsevišķās Statoil degvielas uzpildes stacijās un Maxima lielveikalos -, kā arī citās biļešu tirdzniecības vietās, kuras apzīmētas ar e-talona zīmi, biļetes joprojām var iegādāties tāpat kā līdz šim.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pirmdien gaiss vietām iesils līdz +19 grādiem

Agrā pirmdienas rītā Latvijas lielākajā daļā ir daudz mākoņu, saulaināks laiks saglabājas Latgalē, liecina meteoroloģiskā informācija.Pirmdienas pēcpusdienā gaisa temperatūra Latvijā paaugstinā...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas