Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +22 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Deputāts Puriņš lūdz policijai izmeklēt Rīgas namu darījumus

Partijas_ Vienotība Rīgas domes deputāts Māris Puriņš vērsies Ekonomisko noziegumu apkarošanas pārvaldē, lai nekavējoties tiktu uzsākta izmeklēšana saistībā ar finanšu mahinācijām Rīgas pašvaldības uzņēmumā Rīgas nami_, portālu Diena.lv informēja deputāts M.Puriņš.

Kā ziņots, aizdomās par augsta riska finanšu darījumu veikšanu, kas Rīgas namiem var nest 600 000 latu zaudējumus, Rīgas domes vicemērs Andris Ameriks atstādināja SIA Rīgas nami valdi - valdes priekšsēdētāju Kārli Kavacu un valdes locekli Almeru Ludviku. Pēc A.Amerika teiktā, riskantos darījumus pašvaldības kapitālsabiedrība veikusi, sadarbojoties ar SIA Zeus.

"Lai kārtējā Rīgas domes naudas mahinācija kapitālsabiedrībā nebeigtos bez rezultātiem, vērsos tur, kur šādus gadījumus izmeklē. Domes vadība ir aizdomīgi lēna un pasīva šī jautājuma risināšanā," skaidroja deputāts M. Puriņš.

Veicot iekšējo finanšu pārbaudi, Rīgas domes vadība rada pamatu aizdomām, ka tādējādi tiek iegūts laiks, lai jautājums tiktu "sakārtots".

Deputāts M. Puriņš atgādināja, ka šī gada janvārī, kad tika konstatēti prettiesiski finanšu darījumi SIA Rīgas namu pārvaldnieks, domes vadība tikai pēc mēneša vērsās policijā.



Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas