Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts
ZZS frakcijas vadītājs Augusts Brigmanis (pirmais no kreisās) un viens no LRA līderiem Dainis Liepiņš pirms nepilniem četriem gadiem jau ir sēdējuši pie viena galda, lai runātu par sadarbību, toreiz nespējot vienoties

ZZS un LRA varot tuvināties

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
FKK
F
Sāksim ar to, ka LRA ir bijuši tikai divi nopietni vilcēji - Bondars un Kaimiņš. Bez viņiem LRA nebūtu Saeimā, nebūtu LRA Saeimā, nebūtu tās vispār. Otrkārt - LRA vienīgā eksistenciālā jēga nākotnē var būt alternatīva ZZS nevis kļūstot par bālu tās piedēkli. Treškārt - Dainis Liepiņš var kārtot savas štelles provincē, bet lielajā politikā nopietni cilvēki turēsies no viņa pa gabalu. Lielu piedevām.
Trollis JT
T
"zaļo" un "zemnieku" kopīgs politisks veidojums ir nonsenss pats par sevi. Ja viņi konsekventi, bez meliem, dara savu darbu, tad tie nekādi nevar būt kopā.
reptilis
r
Palasiet Pietiek com rakstus par OIK - Kļūst aizvien redzamākas saites starp partiju Vienotība un bēdīgi slavenās obligātā iepirkuma komponentes (OIK) uzņēmumiem: kārtējais mazais „ķieģelītis” – fakts, ka pirms trim gadiem uzņēmēja, kuras kompānijas iesaistītas blēdīgajā „konteineru ģeneratoru” jeb vienkārši pārvietojamu, ar granulu katlu darbināmu mikroelektrostaciju uzstādīšanā, ir ziedojusi Vienotībai kopumā piecus tūkstošus eiro. Tā kā visi labi! Kur prokuratūra?..,kur izmeklēšana?
Nja
N
Pietiek.com - anonīmo apmelotāju grupējums.
  • 1
  • 0
Gita
G
Nekad, nekad es nesapratisu, kurs Latvijas pilsonis balso par sos ZZS politiska zaglu bandu, politisko m.uku/prostitutu partiju? Ipasi jau nemot vera to, ka si ZZS zaglu banda ir izlaupijusi un iznicinajusi Latvijas laukus (kad par Lauksaimniecibas ministriem plooijas debilie, idiotisme Kinna, Slakteris, Roze un essays idiots, kretins Duklavs, visi sie debiliki, idioti ir no ZZS) un lidz ar to ir no laukiem izdzinusi emigracija 80% latviesu, Latvijas lauki ir palikusi pustuksi un nikulojosi, bet Latvijas lielakajas pilsetas Riga, Daugavpili domine krivalodigie.
senču ols
s
nekādi netiku skaidrībā , kas par to boļševiku varzu balso , vai tik tur nav blēdība apakšā, kad nāks tuvāk vēlēšanas , tad ar krievu kīberlielgabaliem ar tiks iezīmēts par ko jābalso , tie kuri tiks nomētāti ar dubļiem no kremļa būs īstie
Ainis
A
ZZS un Saskaņa pie varas un Rīgā smird kā kolhozā. Visur stāv un pukšķina Eiropas nojātie dīzelīši. Bābas sēž, veči sēž iedarbinātos auto un glāsta savējos gadžetiņus. Par gaisu ko jaunam un vecam elpot - nospļauties. Nebalsojiet par tiem viltvāržiem! Viņiem nerūp Latvijas valsts veselība.
Ilze
I
Par sajātām un neremontētajām ielām nepieminēji. Par sabiedriskā transporta izvarošanu neteici. Ar to daži vien var atļauties braukt.
  • 11
  • 2
Kuri lielāki žuļiki?
K
Skatos uz šitiem un nevaru saprast - kuri no viņiem ir lielāki žuļiki? ZZS vai RA?
jau-tā-jums
j
Vai LRA elektorāts balsoja par šo partiju, lai tā pārdotos Lembergam?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas