Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Lapsa, iespējams, sūdzēs tiesā politiķus, kas viņu nomelnojuši

Žurnālists Lato Lapsa varētu vērsties tiesā pretpolitiķiem, kuri viņu esot apmelojuši, laikā, kad viņš bijis ārpus Latvijas un uz apvainojumiem nav varējis atbildēt, viņš stāstīja portālam Diena.lv. Savukārt par sākto kriminālprocesu par draudiem viņam un viņa ģimenes locekļiem L.Lapsa pagaidām nevēlējās stāstīt neko vairāk.

"Ar izmeklētāju esmu vienojies, ka vismaz pagaidām nepubliskošu nekādu informāciju par draudiem, kas izmeklēšanai varētu traucēt. Līdz ar to uz detalizētiem jautājumiem par šo tēmu atbildēt nevaru," L.Lapsa skaidroja Diena.lv. Tas gan nenozīmē, ka viņš pārtrauks žurnālista darbu – L.Lapsa jau pievienojies portāla pietiek.com komandai, un apsver iespēju rakstīt jaunu grāmatu.

Jautāts, vai varētu īstenot plānus rakstīt grāmatu par Sarmīti Ēlerti, kura ievēlēta Saeimā no Vienotības saraksta, kā solīja iepriekš, prezentējot grāmatu par Aināru Šleseru, viņš atbildēja: “Paskatīsimies, kas mums te valstī notiks līdz otrajam novembrim – bet jā, viņa ir potenciālo grāmatu varoņu pirmajā trijniekā.”

"Pašlaik iepazīstos ar tās nomelnojošās kampaņas sastāvdaļām, kuru pret mani pēdējās nedēļās, kā izrādās, savā nesodītības un visatļautības apziņā ir īstenojuši sabiedrībā labi zināmi politiķi. Neizslēdzu, ka tuvākajā laikā būšu spiests tiesiskā ceļā vērsties pret šiem neslavas cēlājiem un gļēvajiem nomelnotājiem, taču par to informēšu vēlāk," stāstīja L.Lapsa.

Jau ziņots, ka Valsts policija pēc L.Lapsas iesnieguma par viņam izteiktajiem draudiem sākusi kriminālprocesu un turpina izmeklēšanu. “Patlaban sāktā kriminālprocesa ietvaros publiskojamu jaunumu nav, turpinās izmeklēšana,” komentējot draudu L.Lapsam lietu, īsa bija policijas pārstāve L.Nemane-Zobena.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas