Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +29 °C
Skaidrs
Piektdiena, 28. jūnijs
Kitija, Viesturs, Viestards

Krištopanu Saeimā aizstās viņa palīdze Stobova

Daugavpils pašvaldības izpilddirektorei Sabīnei Šņepstei (LPV) atsakoties no potenciālā Saeimas deputāta mandāta, nākamā sarakstā ir Ilze Stobova, kura to pieņems, aģentūrai LETA apliecināja politiķe.

Eiropas Parlamentā no ''Latvija pirmajā vietā'' (LPV) ievēlēts parlamenta deputāts Vilis Krištopans. Stobovai potenciālais Saeimas deputāta mandāts pienākas, jo viņa ir nākamā visvairāk balsu saņēmusī kandidāte LPV sarakstā Latgales apgabalā aiz Šņepstes.

LPV mājaslapā ievietotā informācija liecina, ka Stobova ir politikas zinātnes un izglītības vadības maģistre, ir bakalaura grāds sociālajā darbā un sociālajā pedagoģijā. Pirmā profesionālā izglītība medicīnā, apgūstot medicīnas māsas profesiju.

Stobova ir Krištopana palīdze Saeimā, liecina informācija parlamenta mājaslapā. Tāpat viņa ir Rīgas Valda Zālīša sākumskolas skolotāja.

Kā liecina informācija aģentūras LETA arhīvā, Stobova savu karjeru sākusi 2001.gadā kā Banku augstskolas lektore.

2004.gada martā viņa iecelta par Ministru prezidenta Induļa Emša padomnieci koalīcijas koordinācijas jautājumos, bet tā paša gada decembrī - par premjera Kalvīša padomnieci sociālajos jautājumos.

Laika posmā no 2006.gada novembra līdz 2007.gada janvārim Stobova strādājusi par Veselības ministrijas parlamentāro sekretāri.

Stobova 2001.gada martā kandidējusi Rīgas domes vēlēšanās no Jaunās Kristīgās partijas saraksta. Gadu vēlāk viņa kandidējusi 8.Saeimas vēlēšanās no Zaļo un zemnieku savienības saraksta, bet 2004.gada jūnijā viņa kandidējusi Eiropas Parlamenta vēlēšanās no Zaļo un zemnieku savienības saraksta.

2006.gada maijā Stobova kļuva par Tautas partijas biedri. No šīs partijas saraksta tā paša gada oktobrī viņa kandidēja 9.Saeimas vēlēšanās.

2009.gadā Stobova vadīja Rīgas mēra Nila Ušakova (S) biroju.

Stobova kandidējusi no LPV saraksta gan Saeimas vēlēšanās, gan Eiropas Parlamenta vēlēšanās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas