Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Zāģezera ledū ielūzusi BMW automašīna

Vakar Valkas novadā vairākas personas vēlējušās izklaidēties, braucot ar automašīnu pa aizsalušu ezeru, taču ledus slodzi nav izturējis un automašīna ielūzusi ledū, aģentūrai LETA stāstīja Valsts policijas (VP) Vidzemes reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ilze Mote.

Ledū ielūzusī automašīna atrasta Zāģezerā. Kad notikuma vietā ieradās policija, noskaidrots, ka trīs personas ar automašīnu "BMW" braukušas pa ezera virsmu un ledus nav izturējis slodzi, kā rezultātā automašīna daļēji nogrima.

Noskaidrots, ka automašīnas šoferis sēdies pie stūres bez jebkāda veida transportlīdzekļa tiesībām.

Par notikušo informēts Valsts vides dienests, no kā pieprasīts atzinums par nodarīto kaitējumu videi. Pēc atzinuma saņemšanas tiks lemts par administratīvā soda piemērošanu, informēja Mote.

VP pārstāve minēja, ka aizvadītajā piektdienā Vidzemes reģionā dēļ laika apstākļiem un nepareizi izvēlēta braukšanas ātruma dēļ notikušas vairākas avārijas, kurās cietuši cilvēki.

Valkā automašīnas Renault vadītājs neievēroja drošu distanci, izraisot sadursmi ar priekšā braucošo kravas mašīnu Scania, kas grasījās veikt kreiso pagriezienu. Negadījumā cieta vieglās automašīnas vadītājs, kurš nogādāts slimnīcā.

Savukārt Salacgrīvas novada Liepupes pagastā automašīnas VW Bora vadītāja neizvēlējās ceļa segumam un laika apstākļiem atbilstošu ātrumu, kā rezultātā iebrauca grāvī un apgāzās. Negadījumā cieta automašīnas vadītāja un mašīnā esošā pasažiere. Abas sievietes nogādātas slimnīcā. Par notikušo sākta administratīvā lietvedība.

Kocēnu novadā uz autoceļa Inčukalns - Valmiera - Igaunija notika automašīnu sadursme, kur tika iesaistīti četri transportlīdzekļi. Situācija radās VW Polo vadītājam neievērojot atbilstošu distanci, kā rezultātā notika sadursme starp automašīnām BMW, Opel Astra un Mercedes Benz. Šajā negadījumā cieta automašīnas Opel vadītāja un tur esošais pasažieris.

Savukārt Cēsīs aizvadītajās brīvdienās automašīnas Seat vadītājs uzbrauca virsū nepilngadīgai meitenei, kura tobrīd šķērsoja ielu pa gājēju pāreju. Automašīnas vadītājs personīgi nogādājis jaunieti uz ārstniecības iestādi, kur tai sniegta medicīniskā palīdzība. Policija skaidro notikušā apstākļus.

 

 

 

Top komentāri

Zigis
Z
Vai tad papus nav teicis ka ar auto jabrauc pa celu,bet pa ezeru ar laivu?
taalbrauceejs
t
Tur tam bembim arī ir īstā vieta.
Nu ko
N
Ko tikai braukāt pa ledu,varēja pamēģināt arī zemledus peldi.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šeit ir Latvija un viena valsts valoda – latviešu

Par ārlietu ministra maiņu, krievu valodu kā instrumentu Krievijas ģeopolitisko mērķu sasniegšanai mūsu publiskajā telpā un par globālo nenoteiktību intervijā Agnesei Margēvičai spriež politolo...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas