Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Ventspilī turpinās intensīva ielu attīrīšana no sniega

Ceturtdien turpināsies intensīvs darbs pie pilsētas ielu, pagalmu un stāvlaukumu attīrīšanas no sniega, jo trešdienas vakarā un pagājušajā naktī lielais sniega putenis radīja vienus no sarežģītākajiem apstākļiem sniega tīrīšanai, aizputinot visas ielas, pagalmus, stāvlaukumus un ielu stāvvietu kabatas, aģentūru LETA informēja Ventspils Komunālās pārvaldes sabiedrisko attiecību speciāliste Sigita Helēna Blumberga.

Šonakt pilsētā strādāja visas pieejamās ziemas dienesta tehnikas vienības, un pašlaik uz ielām atrodas 14 dažādas tehnikas, kas veic ielu tīrīšanu, sniega stumšanu, kaisīšanu ar pretslīdes materiālu un publisko automašīnu stāvlaukumu attīrīšanu no sniega.

Šīs dienas laikā tiks uzsākta arī publisko iekšpagalmu tīrīšana, ko ir iespējams galvenokārt veikt dienas laikā, jo tad lielākā daļa automašīnu no pagalmiem ir izbraukušas, skaidro Blumberga.

Ventspils Komunālā pārvalde iedzīvotājiem atgādina, ka viņi var ziņot par vētras radītiem postījumiem, sazinoties ar pašvaldības iestādi darba dienās un darba laikā pa tālruni 63 624 269, vai arī ziņot pa tiešo diennakts dežūrdienestiem, proti, par ielu uzturēšanu PSIA "Ventspils labiekārtošanas kombināta" dežurējošajam uzraugam uz tālruni 26 124 782.

Par bojājumiem pilsētas apgaismojumā, zvanot SIA "Volts-1" uz tālruni 25 443 999, par bojājumiem luksoforu darbībā - SIA "Volts-1" uz tālruni 29 490 559, par nolauztām vai apgāztām ceļa zīmēm - SIA "TIKEM" uz tālruni 29 231 532. Par nolūzušiem kokiem vai koku zariem pilsētas ielās - pašvaldības iestādei "Ventspils pašvaldības policija" uz tālruni 28 680 808.

Par citiem bojājumiem var ziņot "Ventspils Komunālajai pārvaldei" oficiālajā "www.facebook.com" vai "www.twitter.com" lapā, vai arī Pašvaldības policijai, zvanot uz tālruni 28 680 808.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas