Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Šorīt ūdens līmenis strauji cēlies Pļaviņu ūdenskrātuvē pie Zeļķiem

Pļaviņu ūdenskrātuvē pie Zeļķiem šorīt strauji cēlies ūdens līmenis, kopumā paaugstinoties par 180 cm diennaktī, bet pie Pļaviņām turpinājās ūdens līmeņa pazemināšanās, informēja Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.Pie Zeļķiem dienas gaitā turpinājās bieza ledus iešana, bet pie Pļaviņām saglabājās ledus sega.

Daugavā posmā Vaikuļāni - Jēkabpils ūdens līmenis paaugstinājies par 2 - 118 cm diennaktī. Savukārt posmā no Veļižas līdz Polockai ūdens līmenis paaugstinājies par 15 - 73 cm diennaktī.

Kurzemes un Zemgales upes pārsvarā brīvas no ledus. Ledus iešana turpinās atsevišķos Gaujas un citu Latgales un Vidzemes upju posmos. Sestdienas vakarā Ogrē pie Lielpēčiem gāja biezs ledus. Ūdens līmeņa maksimums Lielpēčos bija plkst 22.00 bija 262 cm, bet Ogrē plkst. 23.00 223 cm. Šorīt ūdens līmenis jau bija pazeminājies par 85 - 109 cm.

Kurzemes un Zemgales upēs ūdens līmenis pazeminājies par 2 - 20 cm diennaktī. Ūdens līmenis pazeminās arī Dubnā, Rēzeknē, Lielajā Juglā. Aiviekstē, Ogrē, Salacā un Gaujā līmenis savukārt pārsvarā paaugstinās.

Tuvākajās dienās turpināsies ledus iešana Latgales un Vidzemes upēs, paaugstināsies ūdens līmenis. Vēja ietekmē Baltijas jūrā un Rīgas līcī ietekošo upju grīvās ūdens līmenis paaugstināsies.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nākamajā nedēļā iespējamas salnas

Nedēļas nogalē naktis kļūs vēsākas, gaisam nākamās nedēļas tumšajā laikā atdziestot līdz pat nullei grādu, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu prognozes.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas