Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Pļaviņās ūdens līmenis Daugavā lēnām pazeminās, Jēkabpilī - paaugstinās

Sestdienas pēcpusdienā Pļaviņās ūdens līmenis joprojām ir virs kritiskās atzīmes un turpina lēnām pazemināties, savukārt Jēkabpilī ūdens līmenis atkal nedaudz pacēlies, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra operatīvā informācija.

Pļaviņās ūdens līmenis pazeminājies no 11,6 metriem deviņos rītā līdz 11,44 metriem divos pēcpusdienā, savukārt Jēkabpilī - paaugstinājies no 6,13 līdz 6,34 metriem virs novērojumu stacijas nulles punkta.

Pie Zeļķu tilta, kas atrodas starp Pļaviņām un Jēkabpili, ūdens līmenis turpina pakāpeniski pazemināties, arī Līvānu un Daugavpils novadā ūdens līmenis Daugavā lēnām pazeminās.

Hidrologi prognozē, ka tuvākajās stundās Pļaviņās turpināsies lēna ūdens atkāpšanās, bet Jēkabpilī tas vēl var pakāpeniski celties.

Jau ziņots, ka pēdējā diennaktī Baltkrievijas teritorijā ūdens līmenis Daugavā vietām kāpis, citviet pazeminājies par 13-33 centimetriem. Turpinās ledus iešana, no upes augšteces vairs nenāk lielas ledus un ūdens masas.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Piektdien Latviju turpinās šķērsot nokrišņu zona

Piektdien Latviju turpinās šķērsot nokrišņu zona, debesis klās mākoņi un teritorijas lielākajā daļā palaikam līs, bet pēcpusdienā no dienvidrietumiem debesis sāks skaidroties un arī nokrišņi mitēsies,...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas