Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Latgalē pieķerts traktorists 3,2 promiļu reibumā

Aizvadītajās brīvdienā Latgalē, Krāslavas novada Piedrujas pagastā, policija aizturējusi kādu traktoristu 3,2 promiļu reibumā, portālu Diena.lv informēja Valsts policijas pārstāve Anastasija Laizāne.

Savukārt 9.maija naktī ap plkst.3 Daugavpils novada Demenes pagastā automašīnas Audi vadītājs pagaidām enoskaidrotos apstākļos nobrauca no ceļa un apgāzās. Negadījuma rezultātā cieta divi cilvēki – 1992.gadā dzimis vīrietis un 1993.gadā dzimusi sieviete.  Abi nogādāti slimnīcā. Policija skaidro, kurš negadījuma brīdī atradās pie auto stūres. 

Preiļu policijas iecirknī 9.maijā reģistrēti uzreiz divi negadījumi. Viens no tiem notika no rīta Līvānu novada Jersikas pagastā, kur 1978.gadā dzimis Land Rover vadītājs avarēja, nobraucot no ceļa braucamās daļas, kā rezultātā guva sasitumus. Savukārt otrs negadījums notika Preiļu pilsētā, Kooperatīva un Rēzeknes ielu krustojumā, kur 1982.gadā dzimis vīrietis, vadot motociklu Honda, netika galā ar spēkrata vadību un nokrita no tā. 

Traģisks negadījums, kurā gāja bojā cilvēks, notika 10.maija naktī Rēzeknes novada Sakstagala pagastā. Ap plkst.3:30 automašīnas Audi vadītājs, braucot pa autoceļu A12, uzbrauca uz brauktuves guļošam alnim, kurš bija notriekts ar nezināmu transportlīdzekli. Šajā negadījumā cilvēki necieta, taču uz notikuma vietu izbrauca gan policijas darbinieki, gan mežniecības pārstāvji. Apskatot notikuma vietu, ceļa malā tika atrasts 1976.gadā dzimušā vīrieša līķis, kurš, visticamāk, vadot motociklu sadūries ar alni. Saistībā ar notikušo negadījumu sākts kriminālprocess, notiek izmeklēšana.

Kopumā laikā no piektdienas līdz svētdienai Latgalē reģistrēti 19 dažādi ceļu satiksmes negadījumi, no tiem četri aqr cietušajiem un vienu bojāgājušo.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas