Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

precizēts (14:27) - Ar vairāku simtu eiro lielu kukuli pasažieris mēģina glābt dzērājšoferi

Jēkabpilī pagājušajā naktī kāds pasažieris ar 300 eiro lielu kukuli mēģinājis no nepatikšanām paglābt automašīnas vadītāju, kurš sēdies pie stūres 1,24 promiļu reibumā, portāls Diena.lv uzzināja Valsts policijā. 

Likumsargi Jēkabpilī, Rīgas ielā ap plkst. 04.00 apturēja automašīnu Honda Civic, kuras vadītājs 1985.gadā dzimušais atradās 1,24 promiļu alkohola reibumā. Automašīnas 1988.gadā dzimušais pasažieris, mēģinot paglābt vadītāju no atbildības, deva 300 eiro kukuli policistam, bet likuma sargs bija nepielūdzams un aizturēja kukuļa devēju.

Pret pasažieri ir uzsākts kriminālprocess par kukuļa došanu, un par šādu pārkāpumu likumā paredzēts līdz pat piecus gadus ilgs cietumsods.

Savukārt 1985.gadā dzimušajam transportlīdzekļa vadītājam par auto vadīšanu reibumā sastādīts administratīvā pārkāpuma protokols un par soda apmēru šajā gadījumā lems tiesa.

Zemgales reģionā šogad aizturēti jau 49 autovadītāji par kukuļdošanu. Policija turpina strādāt pastiprināti kukuļdošanas apkarošanas jomā.

Informācijas avots precizē kukuļa apmēru 


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Politiķi aizvien nevar iziet no savas orbītas

Par valsts uzdevumiem ekonomikas sekmēšanā un joprojām milzīgo birokrātijas slogu Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras prezidentu Aigaru Rostovski.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas