Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +24 °C
Skaidrs
Piektdiena, 28. jūnijs
Kitija, Viesturs, Viestards

Pirmajā Jāņu nedēļas nogales brīvdienā aizturēti 22 iereibuši vadītāji; negadījumā bojā gājis traktora vadītājs

Sestdien, pirmajā no Jāņu nedēļas nogales brīvdienām, Latvijā aizturēti 22 iereibuši vadītāji, aģentūru LETA informēja Valsts policija. Savukārt Augšdaugavas novadā bojā gājis traktora vadītājs.

Šāds aizturēto skaits ir lielāks nekā vidēji ikdienā, un varētu būt skaidrojams ar policijas pastiprināti veiktajām pārbaudēm uz ceļiem. Valsts policija ir solījusi, ka Jāņu brīvdienu laikā pastiprināti uzraudzīs ceļu satiksmes dalībniekus, kā arī rīkos pastiprinātas pārbaudes, lai kontrolētu, vai vadītāji pie stūres nav sēdušies alkohola reibumā.

Sestdien, 22. jūnijā, pulksten 18.00 Valsts policija saņēma izsaukumu uz Augšdaugavas novadu, Laucesas pagastu, kur traktors iebrauca dīķī un apgāzās. Notikuma vietā bojā gāja traktora vadītājs. Policija turpina skaidrot notikušā apstākļus.

Kopumā par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija vakar aizturējusi 22 vadītājus: astoņus - Rīgas reģionā, piecus - Latgalē, četrus - Zemgalē, trīs - Kurzemē, bet divus - Vidzemē.

No aizturētajiem 16 vadītāji pie transportlīdzekļu stūres bija sēdušies tik nopietnā reibumā, ka viņiem piemērots kriminālsods, līdz ar to konfiscēs transportlīdzekli vai piedzīs transportlīdzekļa vērtību.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas