Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Par cilvēka nāvējošu saduršanu kaklā aiztur trīs vīriešus un sievieti

Svētdien, 1.jūnijā, policija aizturēja četras personas - trīs vīriešus un vienu sievieti - pēc tam, kad no durtas brūces kaklā ceļā uz slimnīcu mediķu mašīnā nomira 1965.gadā dzimis vīrietis, portālu Diena.lv informēja Valsts policijā.Aizvadītajā svētdienā policija saņēma izsaukumu uz Lēdurgas ielu Rīgā, kur bija izcēlies kautiņš.

Ierodoties notikuma vietā, likumsargi konstatēja, ka cietušajam kakla rajonā ir durta brūce. Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta darbinieki centās glābt 1965.gadā dzimušā vīrieša dzīvību, tomēr viņš no gūtajām traumām mira ceļā uz slimnīcu.Aizdomās par uzbrukumu vīrietim policijas darbinieki notikuma vietā aizturēja četras personas. Aizturētie ir 1969., 1975. un 1978.gadā dzimuši vīrieši un 1988.gadā dzimusi sieviete. Aizturētie jau agrāk sodīti par zādzībām un narkotisko vielu lietošanu.1978.gadā dzimušajam vīrietim 3.jūnijā tiesa piemēroja drošības līdzekli - apcietinājumu-, taču pārējām aizturētajām personām piemērots ar brīvības atņemšanu nesaistīts drošības līdzeklis.Sākts kriminālprocess par tīša smaga miesas bojājuma nodarīšanu, kas vainīgā neuzmanības dēļ bijusi par iemeslu cietušā nāvei, vai par tīšu smaga miesas bojājuma nodarīšanu, ja to izdarījusi organizēta grupa.Šobrīd turpinās izmeklēšana, lai noskaidrotu visus notikušā apstākļus. Pašreiz zināms, ka noziegumā iesaistītās personas aizturēšanas brīdī atradās alkohola reibumā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Stājas spēkā vilcienu kustības pavasara grafiks

Šodien stājas spēkā vilcienu kustības pavasara grafiks, paredzot papildu reisus Tukuma, Skultes un Aizkraukles dzelzceļa līnijās, informēja AS Pasažieru vilciens (PV) pārstāvji.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas